Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Vilsund

søn, 2 aug, 2015. 10:00 - 18:00

Det er fand….. utroligt, der findes åbenbart stadig veje i det jyske vi ikke før har lagt gummi på. Det lykkedes faktisk Thorkild på dagens tur at finde en ordentlig stak nye veje. måske vi skal kalde dem cykel- eller gedestier. Fakta er at der undervejs var veje der ikke havde set ret mange motoriserede køretøjer, så derfor havde græsset frit spil til at dukke op gennem asfalten.

Der var indlagt indtil flere spisesteder, der alle blev benyttet flittigt. Pølser, is og drikkevarer i overflod. Der blev også til en omgang fra førerhunden.

På trods af truende regn omkring os og lidt våde veje undervejs, så lykkedes det at slippe for vor herres vanding under hele turen.

Godt gået.

Preben

Her er original teksten:

Nu er ferien ved at være forbi for mig, og ”knallerten” trænger virkelig til at blive luftet. Derfor har jeg lavet en søndagstur.

Vi kører ad blandede veje via Struer til Vilsund, hvor der holdes frokostpause ved OK tanken ved Vilsundbroen. Der er evt. mulighed for at spise på spisestedet Cavallini, som er samme sted. Herefter kører vi over broen og Sallingsundbroen, gennem Skive, hvorefter vi kommer til Lundø. Her kan der købes kaffe eller en is (eller en hotdog, hvis man stadig er sulten). Vi tager så igen lidt krøllede veje hjemover, og slutter turen af på P pladsen ved Faurholt.

Da turen er på godt 290 km. på ret små veje, vil der være indlagt et par ekstra pauser undervejs, og formodet hjemkomst er i tidsrummet 16:30 – 17:30.

Efter ca. 75 km. : Strække ben pause ved F24 tanken i Struer

Efter ca. 140 km. : Frokost pause på OK tanken ved Vilsundbroen.

Efter ca. 190 km. : Kort strække ben pause

Efter ca. 225 km. : Pause ved Lundø camping og Grill

Jeg håber vi ses. Thorkild.

Ruten er her: Vilsund

Total distance: 294.09 km
Max elevation: 91 m
Average speed: 55.83 km/h
Total time: 06:08:29
Download

Detaljer

Dato:
søn, 2 aug, 2015
Tidspunkt:
10:00 - 18:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Statoil – Ikast
Vestergade 34
Ikast, 7430
+ Google Maps

Arrangør

Thorkild

5 kommentarer til “Vilsund”

  1. Tak til Thorkild, for en rigtig god og veltilrettelagt tur. Fine små finurlige veje, gode pauser og fint tempo hele vejen. Vejret artede sig fra sin pæne side, selv om vejene flere steder havde fået en del vand. Heldigvis fik vi ikke vand fra oven og temperaturen var passende. Alt i alt en rigtig god søndagstur i hyggeligt selskab 🙂

  2. Hejsa

    1000 tak for god ro og orden på søndags turen. Dejligt at se at vi kunne komme så mange afsted, selv om det stadig er i sommerferieperioden. Fine billeder Preben.

Skriv en kommentar