Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Tirsdagstur – til Ry og omegn

tirs, 21 apr, 2015. 18:00 - 21:00

Jeg har lagt “billet” ind på denne tirsdagstur, som går ad kendte veje (det er edd……. svært at finde nye – med mindre vil skal til at køre på tværs af marker m.v.), til Gl. Ry og Ry m.v.

Vi holder pause ved grillen i Ry (hvor man kan nyde en is eller pølle).
Derfra går turen via Låsby, Sorring (eller tæt på), Mollerup, Linå, Resenbro, Øster Bording til næste pause ved Bølling Sø. Derfra videre til Ikast, hvor vi tager afsked med hinanden på rastepladsen Øst for Ikast by (195).

Turen er på ca. 115 km.

GPS fil:20150421 TIR

———————————————————————————————–

Tak til alle 15 motorcyklister, som var mødt op denne smukke med blæsende og lidt kølige tirsdag aften. Som sædvanlig var der en hyggelig og munter stemning, i hvert fald indtil første pause, hvor det længe ventede møde med en etableret pølsemutter gik i vasken. Grillen var lukket og et optræk til mytteri var på vej. Vi holdt dog den fastlagte pause i Ry med skulende øjne mod de lukkede luger og gitterhegn på grillen. Nå men op på hesten igen og videre. Denne gang ad listige veje fyldt med bøndernes møg og kursen blev lagt mod Låsby. Da vi til dato ikke havde set Mollerup fra alle 4 sider, besluttede førerhunden sig for, at give en hurtig rundvisning. Derefter gik turen hastigt videre mod Resenbro, hvor den lokale grill reddede førerhundens renommé. Selv om det var 10 minutter i lukketid, fik alle stillet deres sult. Mytteristemningen var nu vendt til det mere positive, også selv om der på dette tidspunkt blæste en stiv havpelikan og det var blevet en anelse køligt.
Fra Resenbro gik turen mod endestationen, nemlig rastepladsen øst for Ikast. Imidlertid var de 15 tapre ryttere blevet reduceret til 8 som kunne tage pænt afsked med hinanden.

Turen blev på i alt: 116 km.

 

Total distance: 115.58 km
Max elevation: 131 m
Average speed: 54.57 km/h
Total time: 02:39:33
Download

Detaljer

Dato:
tirs, 21 apr, 2015
Tidspunkt:
18:00 - 21:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Statoil – Ikast
Vestergade 34
Ikast, 7430
+ Google Maps

3 kommentarer til “Tirsdagstur – til Ry og omegn”

Skriv en kommentar