Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Billund og omegn

tirs, 29 sep, 2015. 18:00 - 21:00

Vi var 11 på tur, denne dejlige tirsdag aften. Førerhunden bragte os sikkert til Tørskind Grusgrav ad veje som vi ikke kunne genkende, ihvertfald ikke fra den retning. Tusmørket begyndte allerede at lægge sig over landet, inden Tørskind. Efter en kort pause, med indlagt kulturelt islæt, fortsatte vi mod Billund, hvor den lokale Grill lige nåede at servere de sidste pølser inden lukketid. Herfra gik det den direkte vej hjem mod Ikast ad den store brede vej men mange hvide striber, så alle kunne finde vej i mørket. Turen sluttede for den enkelte, afhængig af, hvornår og hvordan vedkommende ramte sin bopæl.

 

Total distance: 162.2 km
Max elevation: 124 m
Average speed: 60.70 km/h
Total time: 02:39:03
Download

————————————————–

Sidste gang blev denne tirsdagstur desværre aflyst på grund af dårligt vejr. Imidlertid lover vejudsigten denne gang lidt bedre vejr, hvorfor vi ligeså godt kan prøve igen. Selv om vi er kommet lidt længere hen på sæsonen, og det bliver tidligere mørkt, forsøger vi at køre så meget af turen som muligt. Bliver det for mørkt tager vi blot den direkte vej hjemover.

GPS Fil: 20150901 TIR

Detaljer

Dato:
tirs, 29 sep, 2015
Tidspunkt:
18:00 - 21:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Statoil – Ikast
Vestergade 34
Ikast, 7430
+ Google Maps

Arrangør

Claus Jespersen
Telefon:
30250435

4 kommentarer til “Billund og omegn”

  1. Tak for en god (lang) tur ad spændende veje i Vejle ådal til Tørskin grusgrav, hvor vi blev beordret til at trave op på toppen for at nyde udsigten. Altid godt med lidt ekstra motion og absolut besværet værd. Håber alle kom godt hjem i mørket.

  2. Tak til Claus for en rigtig fin tur til Tørskind Grusgrav, med indlagt udsigtspunkt m.m. Fine veje og lidt hyggeligt med kørsel i mørke. Til sidst blev det dog så mørkt, at jeg tilsyneladende missede endestationen hvor vi plejer at tage pænt afsked med hinanden. Nå, men vi var da nogle stykker som alligevel fandt vejen til Ikast 🙂

Skriv en kommentar