Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

 • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Åbning af Egeskov – MC Træf 2019

lør, 27 apr, 2019. 10:00 - 18:30

Gratis

8 cykler og 9 deltagere var på udflugt til Fyns land. Kristian kom fra Aarhus egnen og havde kørt en god tid gennem regnvejr. I Ikast var det ved at klare op og tidspunktet for afgang passende fint i forhold til at komme på bagkant af regnvejret. Vi satte kursen sydover mod Brande, men måtte tage turen over Isenvad istedet, da der tilsyneladende er spærret længere sydpå. Nå, dette gjorde imidlertid ikke noget og vi ankom til næste stop ved Gravens i god tid. Ingen hoppede på her, så vi holdt blot en almindelig pause hvorefter vi fortsatte til næste stop – rastepladsen på motorvejen Lillebælt Syd. Her hoppede en enkelt på den ikke alt for lange kolonne og vi kørte ad små veje mod Egeskov. Det gik forbavsende smertefrit med at komme hele vejen til Egeskov og tillige guided ind på det store græsareal hvor rigtigt mange andre motorcykler fra hele landet havde sat Egeskov som mål for dagens kørsel. Det var en fornøjelse og de logistiske forhold var iorden. Vi stod ikke længe i kø til forplejning og der var stadig plads blandt de ellers mange i MC beklædning. Vejret var super fint, ikke for koldt og ikke for varmt, men vigtigst af alt tørt. Imidlertid viste vejrguderne fra sin pæne side og det blev helt varmt og solrigt. Vi tilbragte alle timerne og en lille håndfuld var klar til returkørsel kl. 16.00. Vejen hjemover var en kombination af små veje, gode sving og naturligvis lidt motorvejskørsel, da vi jo skulle hjem og tænde op i grillen – solen skinnede og det var pænt lunt. Vi stoppede på rastepladsen Lillebælt Nord, hvor vi sagde pænt farvel til hinanden hvorefter vi satte retning mod Ikast. Enkelte skilte fra undervejs, da de skulle andre veje og således endte vi 2 tilbage i selve Ikast, senere på dagen.
En super fin dag, som var en rigtig god oplevelse alt i alt.
Prikken over i´et var 2 stk. F-16, som lige slog en runde over slottet, super fedt (tak til kollegaerne fra Fighter Wing) 🙂

 

Total distance: 327.26 km
Max elevation: 119 m
Average speed: 65.65 km/h
Total time: 08:13:42
Download

___________________________________________________________________________________________________

Lørdag d. 27. april 2019 er der åbent hus (fri entré for motorcyklister) fra kl. 10.00-17.00.

Vi mødes på Circle K tankstationen i Ikast kl. 10.00 og sætter kursen mod Fyns land ad de mindre veje mod Gravens.
Her er der mulighed for at “hoppe på” kolonnen ved rastepladsen lige nord for byen (rute 176). Vi forventer at være der omkring kl. 11.00. Efter en kort pause fortsætter vi mod Kolding og kører ad motorvejen til Lillebælt Syd, hvor der også er mulighed for at møde op. Vi er ved Lillebælt omkring kl. 11.45. Herfra fortsætter vi ad motorvejen til Vissenbjerg hvorfra vi kører ad mindre veje mod Egeskov Slot (forventet ankomst omkring kl. 13.00).
Det er intentionen, at vi er på Egeskov Slot i 3 timer (afgang kl. 16.00). Fra Egeskov kører vi ad mindre veje mod Nr. Lyndelse (hvor vi holder en kort tank-pause). Fra Nr. Lyndelse kører vi mod Brylle, Skallebølle, ad landevejen mod Nr. Aaby inden vi igen kører på motorvejen mod Lillebælt Nord, hvor der er mulighed for en kort pause, samt tage afsked med dem, som ønsker at køre selvstændigt eller skal i andre retninger end Ikast.
Efter en kort pause kører vi videre ad motorvejen mod Nord, idet vi kører fra ved Ølby og videre ad hovedvej 13 mod Nr. Snede, Ejstrupholm og til endestationen i Isenvad ca. kl. 18.30 (hvor vi lige holder ind ved kirken og siger pænt farvel – til dem, som er tilbage).

Distance Ialt: 326 km.
Mødesteder:
Circle K i Ikast kl. 10.00
Gravens kl. 11.00
Lillebælt Syd: 11.45.

Hvis det er godt vejr er der rigtig mange motorcykler, hvorfor vi hurtigt kan blive spredt for alle vinde. Det er derfor vigtigt at vi inden ankomst koordinerer hvor vi mødes og hvem som evt. kører før det fastsatte afgangstidspunkt. Fra selve slottet kører vi mod Nord mod den lille by Volstrup.

Der skal endvidere forventes kø ved div. udskænknings-/serveringssteder.

Rute til Garmin (gdb) format:20190427 Egeskov
Rute i gpx format:20190427 Egeskov
Rute i kml format:20190427 Egeskov

OBS! Hvis det er dårligt vejr, aflyses turen. Følg med her på siden.

Hvem Deltager

7 personer deltager i Åbning af Egeskov – MC Træf 2019

 • Rene Hinrich
 • Kurt Flensborg
 • Claus Sass Tarbensen
 • Kristian Kobberø
 • KJELD ANDERSEN
 • Knud Tønning
 • Poul Larsen

Detaljer

Dato:
lør, 27 apr, 2019
Tidspunkt:
10:00 - 18:30
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Circle K – Ikast
Vestergade 34
Ikast, 7430 Danmark

Arrangør

René
Telefon:
+45 51 44 61 68

5 kommentarer til “Åbning af Egeskov – MC Træf 2019”

 1. Tak for godt selskab. Super dejligt vejr, er blevet helt rød i skallen af for meget sol.
  I år spillede logistikken og det var skide hyggeligt. Prikken over i’et var lige 2 stk F16 som lavede et fint Fly-By.
  Foto og nærmere tilgår på siden ovenfor snarest.
  Håber I alle kom godt hjem :-j

Skriv en kommentar