Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

 • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Åbningstur til Hjarbæk – Traditionen tro.

søn, 24 mar, 2019. 11:00 - 17:00

Gratis

Vi var 11 friske motorcyklister klar til denne åbningstur i et ganske fornuftigt vejrlig (til at starte med).
John Holger satte tempoet foran og det gik fint indtil vi ramte Viborg, hvor bageste del af kolonne blev hægtet af. Nu er sæsonen også lige startet og det var jo første tur, så man kan jo nemt glemme den regel hvor man venter på makkeren bagved, når man drejer.

Nå men, det fik vi så en frisk lille debat om i forbindelse med første pause, hvor det trods alt lykkedes at samle hele flokken igen.

Herefter gik det over stok og sten mod Hjarbæk, hvor det sædvanen tro blæste en stiv pelikan. Selv om vandet ikke var stift, så var det bidende koldt, hvorfor vi hurtigt fortsatte turen mod Dollerup Bakker. Det vil sige, indtil førerhunden igen lykkedes med at hægte, denne gang, størstedelen af den resterende trup af i et venstresving. Nå, skide være med det, vi ved jo alle hvor Dollerup Bakker ligger, og i hastigt tempo over Finderup m.v. lykkedes det igen at samle hele flokken ved ishuset i Dollerup. Herfra gik det videre mod Ikast, og denne gang syntes vejrguderne, at det var gået lige lovligt godt indtil nu, hvorfor de udløste et sandt helvede af byger med små iskrystaller i, kaldet hagl. Ned med visiteret på hjelmen, op med vindskærmen og i ly heraf kørte vi resten af vejen til Ikast. 

Super fin første tur, hvor de små skavanker og nykker lige skulle rystes af, og mønstret på dækkene udforskes på ny – men nu er vi igang.

Så kan alle I andre godt finde cyklerne frem fra vinterhi og tilslutte jer de kommende ture – VI ER IGANG MED SÆSONEN 2019!!

 

 

Total distance: 129.06 km
Max elevation: 92 m
Average speed: 59.85 km/h
Total time: 02:54:58
Download

 

Oprindelig tekst.
Så ser det ud til at turen gennemføres. MEN jeg får brug for en anden førerhund, da jeg lige er blevet syet i pegefingeren og kan ikke få handsker på. Desuden må fingeren ikke bruges i en uge. John tager rollen hvis han kan, ellers gerne bud fra en anden. Billeder kan sendes til mig, så ligger jeg dem op!!!!

Der er indlagt pølse/kaffe pause i Viborg på vejen derop.

Forhåbentligt er vejret lidt bedre end det var den 1.4 2013, hvor vandet var stift som billedet viser.

Ruten er her i både GDB og GPX format:
Hjarbæk2019gdb

Hjarbæk2019

 

 

 

Hvem Deltager

10 personer deltager i Åbningstur til Hjarbæk – Traditionen tro.

 • jørgen
 • John Andersen
 • Jimmy Eriksen
 • Kristian Kobberø
 • René Hinrich
 • Bjarne Klit
 • Kim Poulsen
 • Poul Larsen
 • Claus Jespersen
 • henrik Gjødvad

Detaljer

Dato:
søn, 24 mar, 2019
Tidspunkt:
11:00 - 17:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Circle K – Ikast
Vestergade 34
Ikast, 7430 Danmark
+ Google Maps

Arrangør

Preben Jensen
Telefon:
41402041
E-mail:
preben.jensen@mcikast.dk

9 kommentarer til “Åbningstur til Hjarbæk – Traditionen tro.”

 1. Så er cyklen hentet hjem fra vinteropbevaring. Super fin hjemtur fra Skive til Ikast. Så er sæsonen skudt igang for mit vedkommende. Glæder mig til mange gode ture i hyggeligt selskab, er da klar til åbningsturen (for en gang skyld). Håber vejret holder.

Skriv en kommentar