Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Den besværlige rute til Tyskland

søn, 21 jun, 2009. 10:00 - 18:00

Vi var 5 der denne søndag havde lyst til at tage den besværlige rute til Tyskland. Vejret var helt OK i hvert fald indtil ca 10 km fra grænsen hvor det stod ned i stænger, men det holdt heldigvis op igen kort efter at hjemturen var påbegyndt.
Undervejs glemte Hanse at en VFR helst skal trille for at den kan holde balancen af sig selv, så han tog lige en madrasvals med dyret.
Efter lidt indkøb i Skandinavian Park (Hein Geriche var ganske rigtig lukket) og en pølse i Harrislee gik turen med motorvejen mod nord og kl. 17.45 nåede vi igen Ikast.

Gnsn hastighed i bevægelse 79,5 km/t
Gnsn hastighed for dagen 49 km/t.
Turen blev i alt på 376 km.

Garmin fil: Sydpå 2009

 

KOMMENTARER:

Hans Henrik Fyenbo
Hej. Det er fint nok med Hein Geriche MC, men det ser ud til, at der er lukket om søndagen, men vi kan jo altid se på vinduer 🙂
Hans Henrik Fyenbo
Ja, det var noget skidt med valsen, 2 søndage i træk, det er squ for meget. Men det var da heldigvis ikke de store skader der skete. Ellers en fin tur, men denne gang, vist nok første gang i år, har der ikke været den rette dialog med vejrguderne. Hvem er det egentlig, der står for det?
Carl Erik Fyenbo
Det var da godt nok “synd” Swinger (slinger) Hans, nu kan vi jo også kalde dig gammelfar, ligesom din svoger, men skal vi ikke “prøve” om vi kan holde det hemmeligt, jeg vil gøre hvad jeg kan, men lover ikke noget, hmmm.
El’prebsi – Preben & Helle Jensen
Slinger Hanse, skide god kommentar. Vi prøver jo altid at holde vores dumheder hemmelig det kommer jo ikke andre ved, nøjagtig som vi aldrig laver godmodig drilleri om det, eller udnytter vores håneret indtil en ny laver hel væltepeter.

Detaljer

Dato:
søn, 21 jun, 2009
Tidspunkt:
10:00 - 18:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Parkeringspladsen ved motorvej øst.
Jyllandsgade
Ikast, 7430 Danmark
+ Google Maps

Arrangør

Preben Jensen
Telefon:
41402041
E-mail:
preben.jensen@mcikast.dk

Skriv en kommentar