Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Djursland

søn, 6 jun, 2010. 10:00 - 18:00

En tur gennem midtdjurs, til Slettehage fyr, hvor vi indtager den medbragte mad. Vi besøger også lige MC-Camp Djursland. Turen er på ca. 300km, og der vil blive holdt mange pauser undervejs(KIM).
Hej mc folk. Fed tur vi havde i dag.Det var en skam at der ikke var flere med ,vi havde ellers taget meget hensyn til de ældre der plejer at være med om tirsdagen.
Vi lagde ud med rolig fart op til en sø, hvor vi holdte den første pause med en kop kaffe.Derefter kørte vi til OK tanken ved ødum, her var der plads til at købe et rundstykke og en kage, og der var lige en der ikke havde tanket op hjemmefra (claus), som kom for sent som han plejer. Så ringede Preben at han gerne ville med afligevel så ham fik vi kontakt med. Herefter gik turen til følle strand vidre til Rønde vidre til kalø slot hvor vi holdte pause med pølser og is. Derefter gik turen til molbostenen ved knebel og så til slettehage fyr vor vi spiste vores medbragte mad,her kunne der også købes is og pøller. Herefter kørte vi til Ebeltoft mod Tirstrup over djurslandsringen og til mc camp hvor der blev indtaget lidt væske. Så var der tid til at tanke op,men det var lidt svært for hanssi,at finde den tank men det lykkes efter en lille sløjfe. Næste stop var ved pøtmølle eller noget ligne, der fik vi lidt væske og så gik turen hjem .Jeg takker for den ro og orden der var, også til hans for denne tur.HOLGER………………

Garmin fil: Djursland_66

 

KOMMENTARER:

El’prebsi – Preben & Helle Jensen
Super tur, som jeg dog kom med på lidt senere end de andre. God planlægning og fin gennemførelse der fik os til at tænke i reklame øjemed. Det sker bare æ det der! og tak for a kanalrundfart!
Hans Henrik Fyenbo
Hej. Turen blev på ca. 310km, gn.snitshastighed var kun 38,7, og i bevægelse 62,7km, men der var også mange småveje indlagt. Først var vi 8 så 9 så 10, et par stykker, som havde været til fødselsdag, dukkede først op hen ad vejen. Det var en god tur, mange nye veje, og gode pauser undervejs. Vejret var jo helt perfekt, 20 grader, og ikke nogen vind. Mht. til tankning, så sparede vi altså 12øre pr l., og det render jo op(det er jo over 1krone), så derfor den lille omvej.

Detaljer

Dato:
søn, 6 jun, 2010
Tidspunkt:
10:00 - 18:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Arrangør

Skriv en kommentar