Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Djursland

søn, 19 apr, 2009. 09:30 - 18:00

11 motorcykler var mødt op til start på en dag med fantastisk vejr dog med en lidt kølig vind. Turen gik over Ans med et lille stop ved tange sø, derefter over Bjerringbro til Randers og videre til Mellerup Voer færgen hvor der var musik ombord. Vi indtog vores medbragte mad ved Lystrup strand hvorefter det gik til MC Touring camp, der blev der tid til lidt til maven igen. Fra campen gik det den lige vej til OK i Bording dog med et lille stop i Ødum.

Turen blev ialt på 282 km. (helt tilbage til Ikast)
Gennemsnitlig hastighed i bevægelse var 67,3 km/t
Gennemsnitlig hastighed for dagen blev 43,8 km/t

Så med andre har vi kørt dobbelt så længe som vi har holdt pause.

Tak for god ro og orden.

Vi kørte 277 km uden problemer.

Hilsen Benny og Birger

Garmin fil: Ikast_Djursland_Touringcamp_Bording_19_4_09

KOMMENTARER:

El’prebsi – Preben & Helle Jensen
B&B Bording Bikers, Bjørne Banden, eller Benny og Birger havde gjort forarbejdet rigtig godt til dagens tur. Vi kom forbi en masse flot natur. Ruten var også lagt så der var lidt træning i sving teknik. Hastigheden var sat korrekt så alle 11 fremmødte fik en dejlig tur. På færgen blev vi underholdt af en Australsk et eller andet som jeg ikke kan huske navnet på. Men det mindede en lille smule om musik. Ved færgelejet blev vi også sat i arbejde, da en eller anden klovn var kørt fast i nedkørslen og skulle hjælpes op, da vi spurgte hvilken vej han ville skubbes fortrød han næsten han havde spurgt. På dagens tur havde vi en FirstTimer med, han hed Sven Ole og er da velkommen igen til fremtidige ture. Efter turen var arrangørerne vært med en kold fra “side” tasken, så kunne vi jo samtidig tale lidt om turen.
Hans Henrik Fyenbo
Hej. Endnu en dejlig tur, den perfekte måde, at bruge en søndag med godt vejr på. Til oplysning, hedder det der rør han spillede på en didgeridoo, det ved enhver da. ( indrømmer jeg har fundet det på nettet) ses på tirsdag.
El’prebsi – Preben & Helle Jensen
Didgeridoo – Hmmm lyder lidt som dildo, men den er sgu da for stor.

Detaljer

Dato:
søn, 19 apr, 2009
Tidspunkt:
09:30 - 18:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Skriv en kommentar