Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Egeskov Slot – Åbning Lørdag d. 25. april 2015

lør, 25 apr, 2015. 10:00 - 18:00

Lørdag d. 25. april 2015 kl. 1100-1700 holder Egeskov Slot på Fyn åbent hus for motorcyklister.
Jeg overvejer at tage derned – vil du med skal du være velkommen.

http://www.egeskov.dk/calendar/gratis-adgang-g%C3%A6ster-p%C3%A5-motorcykel-sk%C3%A6rtorsdag

—————————————————————————————————
Sikken dog en kedelig vejrudsigt, når vi nu skulle på tur til Egeskov Slot på Fyn, sammen med ca. 3000 andre motorcyklister. Nå, men skidt pyt, man kan vel blive tør igen.
På Statoil tanken var der trods alt mødt Kristian, Hanse, Svend, Bjarne og Frue op, så vi tog afsted i lunt men gråt vejr. Turen mod Egeskov gik primært ad motorvejen med et enkelt pitstop ved Rastepladsen Lillebælt. Turen til nu var blevet kørt i tørvejr og uden problemer. Videre ad de mindre veje mod Faaborg og Egeskov Slot. Her begyndte det at finregne, men absolut intet af betydning. Ved ankomst til Egeskov Slot, var der rigtig god anvisning af, hvor motorcyklisterne skulle køre ind – der var jo gratis adgang. Vel ankommet til slottet sammen med en hel del andre motorcyklister. Hold da op – selv om vejrudsigten ikke var den bedste, og selv om det så småt var begyndt at regne, var der alligevel en del mennesker.
Vi fik hurtigt parkeret cyklerne og sat kursen mod frokosten. Selv om køen var lang, gik det rimeligt. Pølsemix og sodavand. Portionen kunne godt opveje ventetiden – det var det værd.
Nå, – vi fik set slottet og div udstillinger, mens regnen silede ned udenfor. Desværre skulle vi jo også hjem igen, og denne gang var der ingen kære mor – vi måtte ud i regnvejret. Turen hjemad var våd, men gik smertefrit. Vi skiltes og sagde pænt farvel til hinanden ved Hærvejens Rasteplads.
Tak for godt selskab og højt humør.

Turen blev på ca. 366 km ialt.

 

Detaljer

Dato:
lør, 25 apr, 2015
Tidspunkt:
10:00 - 18:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Statoil – Ikast
Vestergade 34
Ikast, 7430

Arrangør

René
Telefon:
+45 51 44 61 68

5 kommentarer til “Egeskov Slot – Åbning Lørdag d. 25. april 2015”

  1. Selv om vejrudsigten ser lidt grå ud, så satser jeg stadig på at tage afsted. Hvis det står ned i stænger vil det dog være med forbehold. Jeg skriver en besked her på siden senest kl. 09:30 i morgen, såfremt jeg ikke sætter kursen mod det fynske.

Skriv en kommentar