Covid19 situationen.

HUSK stadigvæk at være opmærksom på hygiejne. Hold afstand, undgå for tæt kontakt, host/nys i ærmet. COVID-19 er stadigvæk aktiv og vi skal passe på hinanden.

I tilfælde af at vi skal ind og spise et eller andet sted, så husk corona pas.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er overstået

Esbjerg – den jyske bakkeåbning 2010

tors, 1 apr, 2010. 08:30 - 18:00

På grund af udsigt til temmelig meget regn var vi kun 6 motorcykler til start, Vi var dog først samlet 8.35, da Per, som vi kender ham, kom lidt for sent.
Vi startede i regnvejr, men allerede inden Ejstupholm lukkede sluserne og vejen blev tør. Ankommet til Friis MC i Horsens blev der skænket dejlig varm kaffe og smurt et rundstykke. I samlet flok startede de omkring 300 motorcykler mod Vejle hvor KS Motor stod klar. Men vi havde dog ikke kørt mange minutter før ham deroppe igen var trængene, så vi blev igen våde. Vores førerhund besluttede som tidligere aftalt at nu gad han ikke regnen mere og vendte næsen hjemad, han fik følge af fire andre, men Per var dog ikke klar over at vi ville nordpå, så først lidt før Ølholm fik han spurgt om vi var på vej hjem eller om det var en genvej. Sandheden gik op for ham og han besluttede sig for at prøve om han kunne nå Finn i Vejle eller Kolding.
Vi sagde farvel og tak ved Karens Pølsevogn i Ikast.

De fleste af os kørte 178 km.

Garmin fil: Skrtorsdagsturen_1

Detaljer

Dato:
tors, 1 apr, 2010
Time:
08:30 - 18:00
:
, ,

Sted

Parkeringspladsen ved motorvej øst.
Jyllandsgade
Ikast, 7430 Danmark
+ Google Map

Arrangør

Preben Jensen
Telefon:
41402041
E-mail:
preben.jensen@mcikast.dk

Skriv en kommentar