Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Esbjerg – Skærtorsdags turen

tors, 9 apr, 2009. 08:30 - 17:00

Alle har ret til en fed oplevelse som den vi havde i dag.
DMI lovede næsten sommer agtigt vejr, så det var ikke uden grund af der var mødt 18 MC’er op til start hos Ikast Værkerne, og der var ingen der i dag ventede forgæves ved Q8.
Kl. 09.30 holdt vi hos CVP motor i Horsens, der var vært med morgenkaffe og rundstykker. Allerede på dette tidspunkt af dagen begyndte vi at få fornemmelsen af at der ville komme rigtig mange inden vi landede i Esbjerg.
Efter morgenkaffen startede op mod Vejle hvor næste stop var hos KS Motor, her var vejene allerede ved at være godt fyldte. Efter denne lille ølpause steg vi igen op og kørte til Mini Motor i Kolding. Her var vanen tro de grillede pølser klar til at modtage os. Det var derfor med stor undren at vi så Freddy pligt skyldig rykke madpakken op af boksen, men da vi at der var pølse på maden blev vi mere rolige. Endnu mere rolige for hans helbred blev vi da vi kort efter så ham smide en griller ned i halsen.
Turen herfra til Esbjerg gik i et meget roligt tempo, militærpolitiet gjorde hvad de kunne for at få kolonnen sikkert ind til torvet.
Som det fremgår af billederne var Esbjerg Centrum fulstændig fyldt med motorcykler. Indbyggerne i Esbjerg havde også fundet en anledning til at komme ud i det gode vejr og nyde synet af de mange motorcykler.
Politiet valgte i år pga. påståede manglende resurcer ikke at eskortere, men turen forløb da OK alligevel, dog blev der oplevet flere situationer, end der plejer at være, som kunne være blevet farlige.
Efter turen ville Hanse give en afslapningsøl på terrassen i Hammerum. Det gjorde jo ikke dagen mindre hyggelig.

Turen blev i alt på ca. 302 km.

Garmin fil: Skrtorsdagsturen

KOMMENTARER:

Kim & Lise Aalstrup Poulsen
Hej alle. Fantastisk tur til Esbjerg på trods af politiets negative holdning. Fandt lige et link til TV2 syd. http://tvsyd.dk/store-motorcykeldag
El’prebsi – Preben & Helle Jensen
Manglende resurcer hos politiet, my ass. De var jo alligevel mødt tilstærkt op. I år skulle de bare bruge tiden til kontrol i stedet for at hjælpe. Så den klaphat i ledelsen der har taget beslutningen om ikke at hjælpe med gennemførelsen må generelt bare være imod motorcykel kulturen og kan bestemt ikke gemme sig bag tidens diskussioner om manglende resurcer.

Detaljer

Dato:
tors, 9 apr, 2009
Tidspunkt:
08:30 - 17:00
Begivenhed Kategorier:
, , ,

Arrangør

Preben Jensen
Telefon:
41402041
E-mail:
preben.jensen@mcikast.dk

Sted

Parkeringspladsen ved motorvej øst.
Jyllandsgade
Ikast, 7430 Danmark
+ Google Maps

Skriv en kommentar