Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Expedit

søn, 21 apr, 2013. 10:00 - 17:00

Turen kommer til at gå forbi Expedit i Ølgod, der er åbent hus, med lidt til maven, så der vil vi nok bruge et par timer, imens vi venter på, at en eller anden køber en 6cyl.
Turen bliver på ca. 180km.,så vi er nok hjemme ved 16 tiden, alt efter hvor lang tid, vi bruger hos Expedit. Vi var der ca. 1,5 time, og fik den pølse vi kørte efter, dog var der ikke nogen, der fik handlet,(han er vist lidt bange for konen). Turen blev på 178km., vi var 10-11stykker afsted, og den blev kørt efter det planlagte, ikke én eneste gang, sagde Gerda “beregner ny rute”, ret sjældent, i hvert fald for mig. Hondaen havde lidt forårskuller, og ville ikke rigtig slå igang, heller ikke fra morgenen, men der var der så heldigvis Arne, til at give et lille skub. Næste gang var i Ølgod, så det er godt der er nogle B-skubbere med(undskyld Gerhard). Efter lidt rengøring af polerne,(et godt tip fra Svend) starter den nu(hver gang, håber jeg) 13,5volt i tomgang, og 14,5 med lidt gas. Det var dejligt, at komme ud på vejene, i hvad der i hvert fald minder lidt om forår, træerne mgl. bare lige et grønligt skær, men det kommer. Hyggelig tur, med det sædvanlige gode humør.

Garmin rute: 2013_04_21

KOMMENTARER:

El’prebsi – Preben & Helle Jensen
Fin tur. det er muligt at jeg dukker op undervejs. Jeg har lige 7 trukket grise jeg skal have klar.
Carl Erik Fyenbo
Tak til Swningeren for en rigtig god tur, og hyggeligt selskab, men jeg mener Honda VFR´eren hermed er omdøbt til VFR Røvskubber, det var da godt det ikke var mere en den kunne skubbes i gang.
John Gottschalck Andersen
Skøn skøn søndagstur endelig startede sæsonen. Rigtig god tur hans Det med at Honda ikke virker passer ikke, BMV er på værksted hele tiden de går jo i stykker hele tiden. Også er de ikke ret gode til at stå på støtteben, så køre du BMV et godt råd er hold dig i nærheden af et BMV værksted.

Detaljer

Dato:
søn, 21 apr, 2013
Tidspunkt:
10:00 - 17:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Arrangør

Hanse
Telefon:
51844695
E-mail:
Fyenbo@enfiber.dk

Sted

F24
Vestergade 60
Ikast, 7430
+ Google Maps

Skriv en kommentar