Ved telefonisk kontakt med sundhedsstyrelsen, blev det oplyst at det for os som klub er tilladt at være op til 25 medlemmer i vore udendørs organiserede arrangementer.
Det betyder så også ingen deltagelse hvis du ikke fremkommer af medlemslisten, det gælder både fører og passager.  Se listen her
Yderligere forudsætning er at vi opfylder afstandskravet på 2 meter mellem deltagerne når der holdes pause.
Deltagelse kræver tilmelding for både fører og passager.
Overtrædelse af disse regler kan koste kr. 2500 pr. deltager.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fjorden Rundt

lør, 29 mar, 2008. 13:00 - 18:00

Vi var 6 til starten der gik ca 13.10, men efter 500 meter havde Poul B lige glemt reglen om at vi møder med fuld tank. Det resulterede i at olielampen lyste op og katastofe blinket gjorde det samme. Hjem efter en liter olie og vi var igang igen.
Det var lidt små koldt, vinden var frisk så ikke alle havde trope temperatur i skiundertøjet. Turen gik over forventning, i hvert indtil Kim’s UZI troede at den var blevet stjålet og dermed nægtede at køre længere, en stor prut og så stod den stille som et stædig æsel. Lidt pilleri i uzi’ens ædlere dele, og den fandt ud af at det var rette ejermand bag kåben, så ville den godt igen.
Ankommet til Ikast blev dagens tur snakket igennem hos Kim’s bilsyn. Alle var enige om at det havde været en super tur, men næste gang må det være tyskernes tur til at strejke.

Garmin fil: Fjorden rundt

Detaljer

Dato:
lør, 29 mar, 2008
Tidspunkt:
13:00 - 18:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Arrangør

Preben Jensen
Telefon:
41402041
E-mail:
preben.jensen@mcikast.dk

Skriv en kommentar