Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

 • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Forlænget Weekend på Møn og øerne – September 2017

fre, 22 sep, 2017. 16:00 - søn, 24 sep, 2017. 17:00

Gratis

Tusinde tak for en fantastisk weekend med højt humør, god mad og drikke, fede veje, smuk natur, skønne seværdigheder og ikke mindst superduper selskab med skønne mennesker. Selv vejret viste sig fra sin pæne side på denne forlængede weekend til Vordingborg, Møn, Lolland og Falster samt ikke mindst Joans barndomshjem med kage og kaffe. Pensionisterne (Poul og Poul) kørte derover i forvejen og mødte os ved ankomst til Vordingborg på den nærliggende Cafe og Restaurant, hvor vi indtog vores aftensmåltid. På skiltet stod der, at de lukkede kl. ?, hvilket endte med at være tidligere end vi havde beregnet. Det var næsten som om de tænkte “kan I ikke bare selv slukke og lukke efter jer – vi vil gerne holde fyraften”!!.
Lørdag var en fantastisk dag med mange fede veje og en masse seværdigheder. Vi besøgte Thorsvang samlermuseum, som i den grad bragte en tilbage til ens barndom (nogle længere tilbage end andre). Fantastisk sted som godt kan anbefales – hav dog rigeligt med tid, der er dælme mange spændende ting at se på. Herefter gik det til Møns klint – ja klint og ikke klit. Et par stykker trodsede de 400 og noget antal trin ned og op, hvilket gav sved på panden. Andre var solidariske og valgte at fede den i cafeen med kaffe og pandekage med is. Skide være med det – vi hyggede os allesammen.

Søndag tog vi afsked med Kong Valdemar, Gåsetårnet og Vordinghul. Turen gik ad de mindre veje på tværs af Falster mod Lolland, hvor vi skulle besøge Joans mor, som havde inviteret på kaf´ og ka´. Imidlertid var fruen ikke hjemme, da hun havde en golfturnering som lige skulle vindes (hun er vist en haj til golf). men kagen stod klar og vi kunne selv sætte kaffe over. Det var bare super lækkert – tusinde tak for god kage til Joans mor.

Herfra gik det med færgen fra Tårs til Spodsbjerg. Efter en skideballe fra færgemanden (vi skulle åbenbart spænde cyklerne fast), fik vi alle ombord og kunne nyde overfarten på ca. 45 minutter. Herfra gik det ad små og kringlede veje til Faaborg hvor vi indtog frokosten på røgeriet. Videre mod Karoline hvor vi sagde pænt farvel til Marianne, som skulle trodse trafissen det sidste stykke hjem – håber det gik.
Resten af slænget tog motorvejen til Rastepladsen “Hærvejen Nord”, hvor Mona og Kristian pænt hilste farvel. 

Alt i alt en super god tur – tak til alle som deltog.

Næste år må vi gentage successen – nyt målområde kunne være Als i Sønderjylland – herom senere.

 

 

Total distance: 749.65 km
Max elevation: 114 m
Average speed: 58.80 km/h
Total time: 01:10:30
Download

———————————————————————–

Oprindelig Tekst.
ALLE PLADSER ER BESAT

Sidste år gennemførte vi en tur til Sjælland i en forlænget weekend. Vi havde en fantastisk tur og talte om at gentage successen. Denne gang går turen til Møn og Lolland.

Fredag d. 22. september.
Vi kører fra Ikast fredag d. 22. september kl. 16.00 og den direkte vej ad motorvejen mod Vordingborg på Sydsjælland (ca. 282 km). Her indkvarterer vi os på Hotel Kong Valdemar, centralt i Vordingborg.
Prisen for et dobbeltværelse er 1.790,00 kr for 2 overnatninger inkl. morgenmad (altså 895,00 kr. pr. person). Hotellet ligger centralt i Vordingborg by kun 50 m fra Gåsetårnet samt mange spisemuligheder.

Vi holder første pause ved Lillebælt S, på motorvejen. Her mødes vi med Marianne (ca. kl. 17.00).

Lørdag d. 23. september.
Turen går til Møn, hvor vi naturligvis skal besøge Møns klint, Thorsvang samlermuseum, Klintholm Havn, Møn Is, Fanefjord skovpavillon og meget mere. Turen går ad de mindre veje og vi vender tilbage til vores Hotel i Vordingborg sidst på eftermiddagen. Dagens etape er på ca. 150 km, så vi tager os god tid til at nyde seværdighederne.

Søndag d. 24 september.
Vi tjekker ud efter morgenmaden og forlader hotellet i Vordingborg med kurs mod Lolland. Her kører vi vestover ad de mindre veje (ca. 124 km) og tager færgen fra Tårs til Spodsbjerg på Langeland. Vi forlader færgen i Spodsbjerg og fortsætter ad de mindre veje langs det sydlige Fyn i retning af Middelfart. Vi holder naturligvis pauser undervejs. Da det jo er sidste søndag i september kan det være, at vi lige stopper ved Karolinegrillen (Karolinetræf) inden vi fortsætter ad motorvejen mod Ikast.

Da vi kører i Joans hjemegn laver vi nok lidt alternativt inden vi skal med færgen.

OBS! Denne tur vil have begrænsede pladser (maksimalt 8 personer).
Der er reserveret 4 dobbeltværelser:

1+2: René og Mona.
3+4: Marianne og Joan.
5+6: Poul B og Poul Larsen.
7+8: Vagn og Kristian.

Turen som planlagt (forbehold for ændringer):
GPS Fil til Garmin:Møn 2017 SEP

GPS Fil til Google: Møn 2017 SEP

MVH
René

Hvem Deltager

7 personer deltager i Forlænget Weekend på Møn og øerne – September 2017

 • Kristian
 • Joan
 • Marianne Pedersen
 • Vagn
 • Poul Bruun og Poul Larsen
 • Mona

Detaljer

Start:
fre, 22 sep, 2017. 16:00
Slut:
søn, 24 sep, 2017. 17:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
, , ,

Sted

Circle K – Ikast
Vestergade 34
Ikast, 7430 Danmark

Arrangør

René
Telefon:
+45 51 44 61 68

18 kommentarer til “Forlænget Weekend på Møn og øerne – September 2017”

 1. Har I været på den græske ø VAGINA, det ser godt nok sådan ud. (billede nr. 6). Nok en super hyggelig tur. 😆 😆 😆 😆 😆 😆 :lol:. Og så må man kun banke konen fra 7-10 om formiddagen. Det er hun nok ikke tilfreds med.

 2. En forlænget weekend i super hyggeligt selskab. Det gik bare skide godt og hold da fest hvor har humøret været højt. Vi har da fået grint og hygget til den store guldmedalje. Jeg tør ikke gå op på vægten – bliver nok nødt til at gå på kur med al den gode mad jeg har spist. Vi var heldige med vejret hvilket jo ikke gjorde det mindre fornøjeligt. Tak til jer alle for en dejlig og underholdende weekend. Det skal helt sikkert gentages næste år.

 3. Tak for en kanon hammerende fed tur, det har været en føjelse. Dejlige skønne sjove mennesker og en fantastisk tilrettelagt tur med feeeeede sving 🙂
  Kunne dog godt brugr en til at vaske lollandsk mudder af Hondaen 😀
  Tak alle sammen

 4. Så varer det ikke længe før vi skal afsted på en forlænget weekend til det sydlige Sjælland og øerne. Det bliver super hyggeligt og forhåbentligt bliver det godt vejr med solskin og tørre veje. Glæder mig til at se jer og tilbringe weekenden sammen med jer.
  Vi kører fra Ikast kl. 16.00 og holder første pause ved Lillebælt S, hvor vi skal mødes med Marianne.
  Vi ses 🙂

Skriv en kommentar