Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fyn er fin

søn, 10 maj, 2009. 09:00 - 18:00

Dagens tur var nok det der kaldes absolut topklasse. Vejret var lige tilpas, masser af sol, tørvejr, næsten ingen vind og temperaturen lå omkring de 15 grader.
Turen til og fra Fyn blev kørt i et frisk tempo og den direkte vej, nok fordi selve turen på Fyn var omkring 200 km lang.
Rundturen på Fyn blev kørt næsten udelukkende ad Fyns mindste veje, og hvis man kender lidt til bivejene på Fyn ved man at der stort set kun er tale om små grusveje der har fået lidt overskudsasfalt, hvilket også fremgår af de mange billeder. Så hvis der var nogle der før turen havde lidt problemer med at tumle deres motorcykel i de små sving, fik de det øvet i 5 stive timer uafbrudt.
Da førerhunden på motorvejen med armen ville give flokken besked på at vi skulle med en afkørsel, troede en forankørende bilist at han var blevet stoppet af politiet og kørte troligt ind i nødsporet og stoppede op. Det varede dog ikke længe inden det gik op for ham at han havde set syner og fik sig klemt ud i trafikken igen. Det tog faktisk længere tid for latteren at falde til ro.
Efter en udmagrende lang dag, tog Palle os under vingerne og inviterede os på grill i deres baghave. Her havde Bodil sørget for masser af kød (engelsk bøf, lammesteaks, bones og pølser) hertil forskellige slags kartofler og selvfølgelig salat.
Her i skrivende stund føles sækken stadig som om den har fået en ballonudvidelse. Tusind tak til Palle og Bodil.

Dagens tur blev på i alt 391 km.
Gnsn. hastighed i bevægelse 71,2 km/t
Gnsn. hastighed incl. pauser 49,4 km/t
Antal deltagere 7.

Garmin fil: Fyn Middelfart-Odense-Broby-Middelfart

KOMMENTARER:

Hans Henrik Fyenbo
Det var alle tiders tur, gode veje, hyggelige mennesker, godt vejr, og en fin afslutning hos Palle, og ikke mindst, at få beviset for, at der er lidt strisser i Preben (nu har han jo både tøjet og sirenen)

Detaljer

Dato:
søn, 10 maj, 2009
Tidspunkt:
09:00 - 18:00

Sted

Parkeringspladsen ved motorvej øst.
Jyllandsgade
Ikast, 7430 Danmark
+ Google Maps

Arrangør

Preben Jensen
Telefon:
41402041
E-mail:
preben.jensen@mcikast.dk

Skriv en kommentar