Ved telefonisk kontakt med sundhedsstyrelsen, blev det oplyst at det for os som klub er tilladt at være op til 25 medlemmer i vore udendørs organiserede arrangementer.
Det betyder så også ingen deltagelse hvis du ikke fremkommer af medlemslisten, det gælder både fører og passager.  Se listen her
Yderligere forudsætning er at vi opfylder afstandskravet på 2 meter mellem deltagerne når der holdes pause.
Deltagelse kræver tilmelding for både fører og passager.
Overtrædelse af disse regler kan koste kr. 2500 pr. deltager.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Gammel Estrup

tirs, 9 maj, 2006. 16:30 - 22:00

10 Cykler var med fra starten i Ikast, vi samlede yderligere 3 op i Bording og Engesvang, hvor vi dog også mistede en enkelt. Den i alt 215 km lange tur gik over Kragelund, Sinding, Skægkær, Lemming, gennem en lille gårdsplads hvor kommunen havde glemt at lægge asfalt, videre til hovedvej 46, som vi så fulgte helt til målet ved Gl. Estrup. Træffet var godt besøgt, muligvis pga. det helt fantastiske vejr. Efter en grillpølse og en lille kop øl, kørte vi til Kalø vig, hvor der var veteranbil/amerikaner træf. Vejen hjemad, gik over Århus, Tilst og skråt ned mod Silkeborg. Vi rastede på Ringvejens P-plads, turen blev diskuteret og rost. Herfra gik der lidt dreng i nogle af os, så motorerne var blæst igennem inden de blev staldet for natten. En helt igennem vellykket tur i et fantastisk maj vejr.

Detaljer

Dato:
tirs, 9 maj, 2006
Tidspunkt:
16:30 - 22:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Arrangør

Preben Jensen
Telefon:
41402041
E-mail:
preben.jensen@mcikast.dk

Skriv en kommentar