Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Hærvejstur til grænsen.

søn, 10 apr, 2016. 10:00 - 18:00

Flot forårs vejr, hæderlige 6 grader fra morgenen som dog steg som dagen gik. Den højeste temperatur vi så var 14 grader.

Der var 10 til start i Ikast og så samlede vi Alex op i Silkeborg. Turen derned gik som nævnt via den gamle hærvej, med de udfordringer det nu giver. Gedesti, grusvej og så en gedesti afløst af en grusvej. Grusvejene var faktisk fine at køre på, faste næsten tørre, ikke ret mange løse sten. Så det var helt OK.

På et tidspunkt skulle vi passere en modkørende hatæske der havde bestemt sig for at ramme den eneste dybe mudderpøl der var på hele ruten, med det resultat at førerhunden og nummer 2 blev sjasket godt ind i mudder. Men hva- fan… Det skulle være sundt for huden.

Første pølsepause blev afholdt i Vandel hos Roadhouse. Her sagde vi også farvel til Poul og Freddy, de havde på forhånd sagt at de ikke tog med hele dagen. Også Holger opgav turen, han ville hellere – meget hellere hjem for at vaske mudder af BMW’en.

Derefter gik turen igen videre ad de oldgamle veje.

Vi handlede ind i Scandinavian Park. Tog motorvejen til Give hvor anden pølsepause blev afholdt.Derefter den direkte vej Ikast.

Original tekst: Der vil være lidt grusvej på turen. Vi tager den hurtigere vej hjemad. Der vil være mulighed for at handle lidt i en af grænse butikkerne. Jeg har  valgt at vi starter hærvejs ruten i Funder. Der vil være opsamling på parkeringspladsen hvor den midtjydske motorvej ender i Funder ca. kl. 1015. Der er frokost pause i Vandel ved Roadhouse. Der sælges pølser og andet godt. Vejret ser fint ud, så mød bare op alle mand – Vi ses…..

Garming fil: Hærvejen Silkeborg til Grænsen

Total distance: 405.1 km
Max elevation: 129 m
Average speed: 66.65 km/h
Total time: 07:48:43
Download

Detaljer

Dato:
søn, 10 apr, 2016
Tidspunkt:
10:00 - 18:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Parkeringspladsen ved motorvej øst.
Jyllandsgade
Ikast, 7430 Danmark

Arrangør

Preben Jensen
Telefon:
41402041
E-mail:
preben.jensen@mcikast.dk

11 kommentarer til “Hærvejstur til grænsen.”

  1. Tak til El’Prebsi for en fin tur til grænselandet. Super fed tur ad små snørklede veje og ikke mindst grus til maskineriet. Gad fandme godt at have set John Holger med muddermaske !!
    Fint at få handlet lidt ind syd for grænsen. Datteren var godt tilfreds med resultatet 🙂
    Tak for hyggeligt selskab til alle, som deltog i turen.

Skriv en kommentar