Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Herretur til Bollensen 2012

fre, 31 aug, 2012. 07:00 - man, 3 sep, 2012. 15:30

TURBESKRIVELSE:
Klokken ca. 16. ankom vi til hotellet, hastigheden på turen blev lagt omkring de 150-160 km/t hvor der var trafik til det. Turen gik fuldstændig perfekt. Der var dog et par køer hist og pist, men man må jo sno sig hvis man vil frem. Det blev også kun til en enkelt lille byge. Maden denne aften var bestemt ikke noget at skrive hjem om, det lignede gammeldags hvidkåls rouletter, men farsen der var brugt som fyldt var spædet op med ris, så det lignede nærmest mider der var kogt med. Det smagte dog OK.

Turen lørdag gik op gennem Harzen, vejret var bare, tørvejr og ikke for varmt. Vejene kan man som alle ved bestemt ikke klage over, masser af sving og ikke ret meget trafik, så den fik så hatten passede. En af pauserne blev ved Skt. Andreasberg ved den velkendte bobslæde bane, vi skulle selvfølgelig alle 3 prøve suset. Det var faktisk første gang jeg prøvede at overhale på en bob slæde bane. Holger tog turen ud over kanten, så var der fri bane for mig. I det hele taget en dejlig dagstur på 300 km. Vel ankommet på hotellet spøgte vi om kromutters udseende. Temmelig overvægtig, vulgær klædt på. Hun lignede en rigtig tysk bordel mutter. Vi var lidt spændt på hvad de kunne finde på at servere sådan en lørdag aften. Det blev dog til en fin jæger snitchzel, så der var ikke et øje tørt.
Som tidligere omtalt var kromutter meget speciel og vores forudsigelser viste sig denne aften faktisk at være mere sandt end vi troede. Den røde lampe i privaten blev tændt og slukket flere gange. Klokken ca 21 vælter det ind med biler og så åbnede swinger klubben. Vi andre gik så til ro.

Søndag gik turen ned omkring Edersee. Der var et par forhindringer undervejs, et par blinde veje, private veje, og endelig en meget lille grusvej og over et bjerg, men det var bare en udfordring ekstra.
Vi kom endelig ned til de fantastiske veje langs Edersee, og heldig som vi jo normalt er, var der stort set ingen trafik, så alle kræfter blev brugt for at presse cyklerne ned i svingene, pis hamrene sjovt. Vi blev da også enige om at vende om og tage turen en gang til. Derefter gik turen på ret gode veje med masser af sving tilbage til hotellet og til dagens overraskelse.
Aftensmaden var benløse fugle, lavet fuldstændig som vor mor lavede dem, det smagte rigtig godt. Efter et par liter øl og et par kopper kaffe med Whisky og sukker gik vi igen tidligt til ro.

Mandag morgen og ned til et igen veldækket morgenbord, der var dog ikke spejlæg som der havde været de 2 første dage.
Klokken ca. 8.30 satte vi os på cyklerne og vendte næsen mod nord. Vi var igen heldige med vejret og trafikken, så der var ingen grund til at holde igen. Vi skulle selvfølgelig tanke nogle gange undervejs, både cyklerne, men selvfølgelig også os selv.
Klokken 15.15 kørte vi så til afslutnings øl hos Preben.
Ud over at det var en skøn tur, så var det også en billig tur. Vi fik jo ikke helt det samme at drikke, men totalt kom vi af med ca. 160 euro for ophold, mad og drikkevarer pr. mand.

Original tekst:
Vi har fået en pris på kun 117 Euro for 3 overnatninger incl. morgenmad og aftensmad. Det er sandsynligvis plus kurskatten som i 2012 er 2 euro pr. person pr. overnatning. Men det finder vi ud af dernede.
Vi kører kl. 7.00 fra Prebens bopæl. Lidt syd for Hannover, før Hildesheim, forlader vi motorvejen og prøver vores grænser på de mindre tyske biveje.

Deltagere i år er:
Kim
John
Kristian
Preben.

Der er bestilt 4 enkeltværelser.

Der er lavet en tur til Harzen og en tur til Edersee med de gode kendte veje.

Garmin fil: herretur 2012

KOMMENTARER:

Kim & Lise Aalstrup Poulsen
Tak til Preben for en helt igennem fantastisk tilrettelagt og gennemført tur. Tænk sig at bo på et hotel med tilhørende bordel og swingerklub og af ægteskablige årsager kun måtte se på legetøjet i vinduerne, dette faktum gjorde hjemkomsten meget sjovere, og swing fik vi så rigeligt af ude på vejene. Tak til jer begge, Preben og John, for hyggeligt samvær.
Carl Erik Fyenbo
Det ser rigtig hyggeligt ud, jeg er meget misundelig, men hvorfor har i ikke taget et billede af en rigtig SWINGER, jeg ville jo gerne have set om de ligner vores SWINGER HANS.

Detaljer

Start:
fre, 31 aug, 2012. 07:00
Slut:
man, 3 sep, 2012. 15:30
Begivenhed Kategorier:
, ,

Arrangør

Preben Jensen
Telefon:
41402041
E-mail:
preben.jensen@mcikast.dk

Sted

Parkeringspladsen ved motorvej øst.
Jyllandsgade
Ikast, 7430 Danmark
+ Google Maps

Skriv en kommentar