Ved telefonisk kontakt med sundhedsstyrelsen, blev det oplyst at det for os som klub er tilladt at være op til 25 medlemmer i vore udendørs organiserede arrangementer.
Det betyder så også ingen deltagelse hvis du ikke fremkommer af medlemslisten, det gælder både fører og passager.  Se listen her
Yderligere forudsætning er at vi opfylder afstandskravet på 2 meter mellem deltagerne når der holdes pause.
Deltagelse kræver tilmelding for både fører og passager.
Overtrædelse af disse regler kan koste kr. 2500 pr. deltager.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Horsens, Alrø, Vejle

søn, 21 sep, 2008. 11:00 - 18:00

Som meldt ud for et stykke tid siden, så var dagens rute TopSecret. Det eneste vi vidste var at vi på et tidspunkt skulle have vores kaffe hos Marens Kaffehus på Alrø. Om det derfor var nysgerrigheden eller det fremragende vejr der fik intet mindre end 17 motorcykler ud af garagen til afgang hos Q8, det ved jeg ikke. Og det er nok også svært at finde ud af.
Erik førte stille og roligt kolonnen af sted, men meget mod vores forventning kørte vi mod nordøst og ikke sydøst. Først efter pølsepausen i Hammel blev næsen vendt i den rigtige retning.
Erik, der faktisk næsten kan danmarkskortet udenad, fandt en masse skønne små veje og ikke mindst nogle rigtig gode sving i nogle naturskønne områder.

Hastigheden, med Erik som førerhund, var mod forventning begrænset, så det blev til en gennemsnits hastighed for dagen på 29,3 km/t. Men hvis vi fjerner pauserne bliver den på 53,5 km/t.

Godt planlagt og endnu bedre gennemført. Så det må han gerne gøre igen.

Garmin fil: Alrø 2008

Detaljer

Dato:
søn, 21 sep, 2008
Tidspunkt:
11:00 - 18:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Skriv en kommentar