Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Hvidsten og Mariager

søn, 5 maj, 2013. 10:00 - 17:00

Jeg har lavet et forslag til en søndagstur til Hvidsten og Mariager.
Start kl. 10.00 ved F24 i Ikast.
Distance: ca. 234 km.
Der var mødt 8 friske MCister op til denne søndagstur, hvor vejret absolut viste sig fra sin venlige side. Turguiden havde således allerede ”plus på kontoen” inden starten fra F24 i Ikast. Med en kombination af små, mellemstore og store veje blev flokken ledt gennem det smukke landskab til Mariager Fjord, hvor frokosten blev indtaget. Vi fik undervejs også besøgt Hvidsten og Rindsholm Kro, dog uden at ”falde ind” – da der var optaget med konfirmander og andet godtfolk.
Turen blev på ca. 234 km med en gennemsnitshastighed i bevægelse på ca. 70 km/t.
Vi var tilbage i Ikast kl. 15.00.

KOMMENTARER:

René Hinrich
Vejret ser rimeligt ud, så hvorfor ikke! ———————————— Blot til dem som er interesserede i at se, hvad Claus, John og jeg har kastet os ud i (i uge 24), så kan I læse mere om turen på nedenstående hjemmeside: http://mcturmedrene.blogspot.dk/
Kristian Kobberø
Kanon tur. Som sædvanligt når det er Rene. Veltilrettelagt og variret Så tæller det jo i den rigtige retning, at der indlagt pølsevogn undervejs..-))
Carl Erik Fyenbo
Tak for en kanon dejlig og hyggelig tur, det er simpelthen perfekt når førerhunden har direkte forbindelse til vejrguderne, og pølsevognene, dejlig søndag i hyggeligt selskab.
Hans Henrik Fyenbo
Meget dejlig og varieret tur, den er til 5 kokkehuer. Om det var ruten, det gode vejr, eller besøget ved pølsevognen på havnen i Mariager, der scorer mest, det skal være usagt.

Detaljer

Dato:
søn, 5 maj, 2013
Tidspunkt:
10:00 - 17:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

F24
Vestergade 60
Ikast, 7430
+ Google Maps

Skriv en kommentar