Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kaffemøde 2009

tors, 12 nov, 2009. 19:00 - 22:00

MC-Ikast

Referat.

Efter gennemgang af tur statistikkerne, var det blevet tid til at alle fik mulighed for at give udtryk for deres mening om turene i 2009, her var der stor enighed om at turene har været aldeles fremragende. Både forberedelserne og gennemførelserne har været helt i top. Dog var der ikke helt enighed om, om turene skal forbi pølsevognene eller om det måske er hyggeligere at medtage en madpakke. Det blev derfor besluttet, at vi i beskrivelserne af heldagsturene husker at skrive om der skal medbringes madpakke.
Især de nye var meget positive over for det hyggelige sammenhold, venskabelige mobning og de humoristiske udtalelser der altid er når vi er på tur.

Der var en del snak om vores køreregler, her henvises til beskrivelserne på hjemmesiden, og vi kan ikke kraftigt nok henvise til at læse disse. Vi vil nok i fremtiden benytte os mere af at sætte af, alt efter hvor mange vi er i kolonnen.

Nogle efterlyste arrangementer i vinterpausen, det kunne være en ”julefrokost” i januar eller lignende. Så hvis der er nogen der har lokalerne og lysten til at arrangere, så er vi nok mange der vil bakke op og møde op.

Kontingent for 2010 bliver uforandret på kr. 50, og deadline for betalingen er 1. maj. Herefter vil ikke betalende medlemmer blive fjernet fra hjemmesiden indtil kontingentet er betalt.

I 2010 vil vi lave tirsdags ture hver tirsdag allerede fra april til slut september med afgang kl. 18.30 (april dog kl. 18). Afgangstiden sidst på sæsonen bliver ændret til lidt tidligere, således vi kan nå turen inden mørket falder på.
I 2010 vil mange af disse ture være planlagt på forhånd af forskellige medlemmer, dette vil blive lagt på hjemmesiden hurtigst muligt.
De få tirsdage hvor der ikke er planlagt nogen tur, møder vi bare op og aftaler hvor og hvor langt dagens tur skal være. Der er dog ingen garanti for at denne type tur bliver gennemført.

Der bliver i 2010 mindst 2 ture der på forhånd er dømt til at blive kørt lidt frisk, dette vil fremgå af turbeskrivelsen.

Lørdags-/Søndagsturene vil blive planlagt på forhånd. På disse ture skal vi i planlægningen forsøge at finde nogle seværdigheder, som kan gøre turene mere interessante for de mere kulturelle. Turene vil kunne findes på hjemmesiden, når disse ligger helt fast.

Der vil blive 1-2 absolut heldagsture, altså fra tidlig morgen til sent aften. På disse ture vil det fremgå af turoversigten om vi satser på at tænde op i engangsgrill, eller om vi finder et lille listigt sted til indtagelse af aftensmaden. På disse ture vil der blive kørt med et tempo, så alle kan være med.

Det er lykkedes at få de fleste Weekender i sæsonen besat, men skulle der være nogle der brænder for at arrangere endnu en tur, kan vi nok finde et hul i kalenderen.

Vi vil hurtigst muligt sætte datoerne ind.

Vi har endvidere lovet at gennemføre en tur for de halvgamle i Viborg, denne er planlagt til den 20.6.

Tysklandsturen ligger nu fast til den 13. – 17. maj. (Preben)

Sverigesturen ligger nu fast til den 27. – 30. august (Kristian)

Jeg takker for god ro og orden under mødet.

PS. Skulle der være noget jeg har glemt i dette referat, må I meget gerne give besked.

Preben

FØLGENDE DELTOG:
Preben K – 1
Freddy – 1
Hanse – 1
Carl E – 1
Kristian – 2
Bent – 2
Poul – 1
Preben J – 2
Kim – 2
Sven – 2
Bjarne – 1
Axel – 1
Villy – 1
Leif – 1
Anders – 1
Claus – 1
John – 1
Ole – 1
Benny – 1
Birger P – 1
Svend Åge – 1
Chris – 1
Poul Lindy – 1
Gunnar – 1
Palle – 1
Flemming – 1

Skulle jeg have glemt nogen bedes I venligst give besked hurtigst muligt.
Preben

Detaljer

Dato:
tors, 12 nov, 2009
Tidspunkt:
19:00 - 22:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Arrangør

MCIkast.dk
Telefon:
41402041
E-mail:
info@mcikast.dk

Sted

Trygs lokaler
Poulsgade 6
Herning, 7400
+ Google Maps

Skriv en kommentar