Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kaffemøde 2010

tors, 4 nov, 2010. 19:00 - 22:00

Referat.

Gennemgang af tur statistikkerne viste det år indtil videre der er kørt flest km i klub regi, i alt 140.000 styk af slagsen. Herefter var det blevet tid til at alle fik mulighed for at give udtryk for deres mening om turene i 2010. Der viste sig at være enighed om at turene har været fremragende. Både forberedelserne og gennemførelserne har været helt i top. Særligt de par stykker der for første gang arrangerede tur, syntes at det havde været en sjov og spændende udfordring.
Især de nye var meget positive over for det hyggelige sammenhold, venskabelige mobning og de humoristiske udtalelser der altid er når vi er på tur.

Vi besluttede ikke at arrangere tur for de halvgamle i 2011.

Som noget nyt vil John og Hanse arrangere nogle friske ture, disse ture vil ikke erstatte tirsdags ture og søndags ture, de vil i stedet blive lagt på dage der ikke er optaget af vore normale ture. Turene vil blive lagt på hjemmesiden nogle få dage i forvejen, så vejrudsigten passer kørestilen.

Såfremt der sker ændringer i afgangstid, afgangssted eller vi med kort varsel (3-4 dage) opretter en ny tur, vil vi sende SMS besked til de der har oplyst deres mobilnummer.

Der vil i 2011 være faste ture hver søndag og hver tirsdag fra april til september. I april og september vil der om tirsdagen være afgang kl. 18.00, resten af sommeren kl. 18.30.
I 2011 vil mange af disse ture være planlagt på forhånd af forskellige medlemmer, dette vil blive lagt på hjemmesiden hurtigst muligt.
De få tirsdage hvor der ikke er planlagt nogen tur, møder vi bare op og aftaler hvor og hvor langt dagens tur skal være. Der er dog ingen garanti for at denne type tur bliver gennemført.
Lørdags-/Søndagsturene vil blive planlagt på forhånd. På disse ture skal vi i planlægningen forsøge at finde nogle seværdigheder, som kan gøre turene mere interessante for de mere kulturelle. Turene vil kunne findes på hjemmesiden, når disse ligger helt fast.
Der vil blive 1-2 absolut heldagsture, altså fra tidlig morgen til sent aften. På disse ture vil det fremgå af turoversigten om vi satser på at tænde op i engangsgrill, eller om vi finder et lille listigt sted til indtagelse af aftensmaden. På disse ture vil der blive kørt med et tempo, så alle kan være med.
Det er lykkedes at få de fleste Weekender i sæsonen besat, men skulle der være nogle der brænder for at arrangere endnu en tur, kan vi nok finde et hul i kalenderen.
Vi vil hurtigst muligt sætte datoerne ind.

Udlands ture i 2011: Kyllburg Tyskland 2.6-6.6. Harzen Herretur 1.7-4-7. Normandiet 12.8-21.8.

Vi vil afholde en Garmin aften hvor der kan stilles spørgsmål til brugen af mapsource og zumo (især zumo 550). Aftenen er foreløbig sat til den 20.1.2011.

Desuden sætter vi vores egen åbningstur til Hjarbæk på hjemmesiden, vi sætter den på den første søndag i marts og turen vil blive skubbet en uge af gangen indtil vor herre og dmi bliver enige om at vejret er OK.

Kontingent for 2010 bliver uforandret på kr. 50, og deadline for betalingen er 1. maj. Herefter vil ikke betalende medlemmer blive fjernet fra hjemmesiden indtil kontingentet er betalt.

Jeg takker for god ro og orden under mødet.

PS. Skulle der være noget jeg har glemt i dette referat, må I meget gerne give besked.

Preben

Nu da sæsonen så småt rinder ud, er det traditionen tro også tid til vores årlige møde, hvor vi diskuterer sæsonen 2010 og snakker om hvad der skal ske næste år.

Med mindre der sker ændringer er datoen sat til torsdag den 04.11.09, og vi starter kl. 19.00.

Da dette er dagen hvor næste års arrangementer bliver planlagt er det vigtigt at alle der ønsker lidt indflydelse møder op.

Der vil blive indkrævet kr. 50 til dækning af øl, kaffe, vand og et eller andet til at fylde vommen, sandsynligvis en burger af en eller anden slags.

Lokaliteten er Trygs kantine, Poulsgade 6, Herning, Indgang i vest gavlen og op til 2. sal. (Ikke 3. som det var sidste gang)

For de af jer der ønsker det, vil der også være mulighed for at betale 2011 kontingentet. Det er også muligt at overføre pengene til 3406-3406303462.

VIGTIGT-VIGTIGT- TILMELDING ER ABSOLUT NØDVENDIG OG BINDENDE, DA VI BESTILLER MADEN UDEFRA I GOD TID.
DERFOR TILMELDING TIL POSTKASSEN SENEST DEN 27.10.2010

FØLGENDE ER INDTIL VIDERE TILMELDT MØDET:

Rene Heinrich
Kristian K og Eva
John og Holger
Villy
Hanse
Axel
Frede
Ole E
Bjarne
Preben og Helle.
Freddy
Kim og Lise
Gunnar
Bent og Åse
Vagn
Jens N
Arne H
Kurt
Johannes
Poul Lindy

De bedste MC hilsner

El’Prebsi – Preben Jensen

Detaljer

Dato:
tors, 4 nov, 2010
Tidspunkt:
19:00 - 22:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Trygs lokaler
Poulsgade 6
Herning, 7400
+ Google Maps

Skriv en kommentar