Ved telefonisk kontakt med sundhedsstyrelsen, blev det oplyst at det for os som klub er tilladt at være op til 25 medlemmer i vore udendørs organiserede arrangementer.
Det betyder så også ingen deltagelse hvis du ikke fremkommer af medlemslisten, det gælder både fører og passager.  Se listen her
Yderligere forudsætning er at vi opfylder afstandskravet på 2 meter mellem deltagerne når der holdes pause.
Deltagelse kræver tilmelding for både fører og passager.
Overtrædelse af disse regler kan koste kr. 2500 pr. deltager.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Karoline

søn, 24 sep, 2006. 12:30 - 18:00

Et vejr så man troede at kalenderen tog fejl, det var på det nærmeste hedebølge på dagens tur. Der var fremmødt 13 stk mc’er, som alle ville nyde det gode vejr.
Turen derned gik via Vesterlund, Vonge og gennem Grejsdalen, herfra et lille smut på motorvejen og fra Vejle syd med den gamle landevej. hvilket alle ikke opdagede, så flokken blev lidt mindre. Men alle kom dog helskindet til Middelfart.
Aldrig tidligere har vi oplevet så mange motorcykler samlet til træffet i Middelfart, et godt gæt lyder på omkring 3.000 motorcykler.
Efter at have indtaget en pølse med tilhørende væske og evt en is, gik turen igen mod nordvest. Motorvejen blev benyttet indtil frakørslen ved Vejle syd, videre gennem byen og mod Jelling, Give, Hastrup hvor vi holdt en lille pause på den hyggelige skov rasteplads langs med Skjern Å. Vi fik sagt tak for turen og skyndte os hjem til kødgryderne.

Detaljer

Dato:
søn, 24 sep, 2006
Tidspunkt:
12:30 - 18:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Skriv en kommentar