Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Karoline

søn, 29 apr, 2012. 10:00 - 17:00

Den er på 300km., med et smut forbi Karolinekroen, hvor der er træf, og mulighed for en pølse. Derefter til et stop på Hjejlsminde havn, og hjemad over Vorbasse krigshavn. Så må vi se, hvordan vejret arter sig, prognoserne har jo været lidt svingende.
Turen blev på 289km., og blev kørt stort set efter planen. Farten var 40,0/63,5. Vi var 7 der startede, og 7 der sluttede. En hoppede fra ved Vejle, og en kom på ved Karoline. Det var jo ikke lige det bedste forårsvej, 10-12 grader og en del vind, men kun lige et par dråber vand, ikke noget der generede, en enkelt lille grusvej blev det da også til. Vi fik da pølser et par steder, basser et andet sted, og fik set den imponerende “Vorbasse Krigshavn”. (Preben prøvede nu på, at finde en der måske var større, men det lykkedes ikke). I stedet, fik han et nyt køretøj,(han har ihvertfald kasketten til at styre sådan en) så nu er det slut med grusveje i jylland??? En god dag som altid i hyggeligt selskab.

Garmin fil: 2012_04_29sndag

KOMMENTARER:

El’prebsi – Preben & Helle Jensen
Jeg forsøger at indhente jer senere, jeg skal til 50 års fødselsdag kl.11.
Carl Erik Fyenbo
Hej, Tak for en rigtig god tur, det var meget hyggeligt, men stadig en smule koldt, det gør så ikke, så meget når man er sammen med hyggelige mennesker, sjovt at se Vorbasse krigshavn, nok ikke det vi havde forventet. jeg er forresten rigtig glad for at Prebsi har fået ny maskine, efter sigende skulle det være slut med at køre på grusveje fremover, tilykke med den Prebsi.

Detaljer

Dato:
søn, 29 apr, 2012
Tidspunkt:
10:00 - 17:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Arrangør

Hanse
Telefon:
51844695
E-mail:
Fyenbo@enfiber.dk

Sted

Skriv en kommentar