Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

KOK MC

søn, 1 maj, 2011. 10:00 - 17:00

Turen er på ca. 214 km, der er åbent hus ved KOK MC med pølser og vædske, det bliver første stop på turen, derefter kører vi en tur til Bork Havn, derefter til Tarm hvor der er mulighed for tankning, turen slutter på rastepladsen Brandevej, lige efter Kølkær
M.V.H.
Carl-E. Fyenbo
Turen blev på 218km. med et gennemsnit på hhv. 40,7 og 69,8, og som det kan ses, var der ikke de store afvigelser fra det planlagte. Vi var 12 fra start, så blev vi 13, så igen 12, og sluttede med 13, da Kim havde været til “hjemmeværnsfest”, eller et eller andet militært, og stod på i Bork.
Vi kørte til KOK MC, hvor Carl havde lovet pølser, men de var ikke gratis, så der venter nu adskillige krav fra deltagerne til arrangøren. Der så vi lidt på tøj, og der var da også nogle gode karameller at smage på. Derefter kørte vi, efter en pause ved Ølsted skole, til Bork Havn, hvor der blev dømt pølser og is. Så tog vi til rastepladsen på Brandevej, hvor turen blev evalueret, og kørte hjem i god ro og orden. Vejret var denne 1.maj fint, så de der ikke skulle ud med fanen, eller til nogrt konfirmation, havde en god tur. Apropos konfirmation: Tillykke til El´Prebsi med fødselsdagen idag.

Garmin fil: Tur_152011

KOMMENTARER:

René Hinrich
Tak for en dejlig tur. Gode veje og godt vejr, samt skønne “sild” ved KOK MC. Is ved Bork Havn og øl som afsked – hvad mere kan man ønske sig :0)
El’prebsi – Preben & Helle Jensen
Hvor er jeg da bare skide træt af at jeg ikke kunne komme med i dag. Det ser så hyggeligt ud.
Hans Henrik Fyenbo
Synd for Preben, og så er det endda hans fødselsdag. Fin tur idag, godt vejr og gode pølser og is, godt gået Carl.
Villy Aagaard Petersen
Det var dejligt at værer sammen med jer igen, efter næste et år`s pause. Tak til Carl Erik for en god og vel til rette lagt tur, med gode pause til små snak/sparke dæk.

Detaljer

Dato:
søn, 1 maj, 2011
Tidspunkt:
10:00 - 17:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Skriv en kommentar