Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Langeland

søn, 12 aug, 2012. 10:00 - 20:00

Uprøvede veje, det kommer vi lige tilbage til.
Endelig sommer, så der var mødt 8 motorcykler op til denne marathon tur på 540 km.
Der var 2 der opgav på halvvejen. De resterende 6 fik oplevet sommervejret på havnen i Lohals, og på de små veje på Langeland. Nogle veje blev brugt så sjældent at der groede ukrudt op gennem sprækker i asfalten.
Havde det ikke været på grund af en del sand og grus på nogle af vejene havde alt været helt og aldeles perfekt.
En helt igennem fremragende planlagt og gennemført tur.

Gnms. hastighed i bevægelse 74,5 km/t
Gnms. hastighed for dagen 51 km/t

Original tekst: Her er søndagsturen, Langeland rundt. Årets vildeste tur starter på Q8 kl. 10.00. Første pause Middelfart skovgrill der får vi noget at spise jeg tager stor madpakke med, men der kan købes mad alle de steder vi holder. Vi spiser igen på Langelands østersøen havn. Derefter rundt på Langeland efter øtur går det hjem af motorvejen.

KOMMENTARER:

Garmin fil: Langeland rundt

 
René Hinrich
Det lyder som en fed tur og tager nok hele dagen. Den er jeg sgu med på:0)
Hans Henrik Fyenbo
Det ser godt ud. Jeg er på☀
Mona Kruse
ser ud til i haft en super god tur, jeg var til Thy Træf og kom først tilbage hertil kl 17.30, så derfor så i mig ikke, men en anden gang.
Hans Henrik Fyenbo
Ja, det var en fin tur, må nok indrømme, at jeg var lidt brugt da sofaen kaldte. Vejret kunne jo ikke være bedre, og vejene-der var lidt af hvert :-), men der er jo flot på Langeland.
John Gottschalck Andersen
Sikker en tur vi fik i dag. Det var skønt at der var nogle at dele dette med,vejret var perfekt. Vejene ja de behøver vist ikke mere omtale her. Men med godt selskab fik vi en rigtig god dag. Tak til alle der deltog.
René Hinrich
Tak for en rigtig dejlig lang tur til Laaaannnnnngggeeeeeeellllaaaaannnnnddddd. Det var sjovt på det små veje (også op ad hjulsporet). Det var knap så sjovt på de store brede veje, da fik man ikke set meget andet end hvide striber og asfalt. Ikke desto mindre en god dag med dejligt vejr og godt selskab. :0)

Detaljer

Dato:
søn, 12 aug, 2012
Tidspunkt:
10:00 - 20:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Arrangør

John Gottschalk
Telefon:
40858689

Sted

Skriv en kommentar