Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Limfjorden rundt

lør, 1 okt, 2011. 09:00 - 18:00

Vejret bliver jo kanon godt, så turen er en lang tur, på ca. 500km., og den køres på blandede veje. Regner med, at finde et sted at spise frokost. Der er indlagt en færgeoverfart Hals/Egense. Og hvis der er noget vi finder interessant, kan vi ændre ruten undervejs. Regner med, at være hjemme ved aftentide.
Vi var 4, der var med på denne heldagstur, som man må sige det blev. Den blev på 511km., og farten var 47,4/75,6, så der blev kørt lidt til den, på de lige stræk. Vejret var helt perfekt til sådan en tur, selvom det er d. 1/10. Vi startede jo “allerede” kl. 9,00, men er man “i god form”, (eller ikke er syvsover) er det jo ikke noget problem. Vi kørte nordpå, formiddagskaffe på havnen i Hobro, og lidt syd for Sæby, var vi så på besøg hos “Jens fra Thailand”, hvor vi i det gode vejr, sad ude og fik en kold. Derefter tog vi færgen, og derfra til Sæby, hvor vi fik frokost-stegt flæsk med persillesovs-ikke så ringe endda.Derfra kørte vi vestover, mest ad små veje, til Blokhus og til Hanstholm og videre til Nr. Vorupør, hvor vi blev lidt klogere på, hvordan man får skibene i vandet. På vejen til Hanstholm, blev der også lige prøvet bremser af, og de virkede. Der var en der skulle tanke i Holstebro, og derfra kørte vi hjem hver især.

Garmin fil: Nordp_01102011

René Hinrich
Fantastisk ide – MEN kl. 0900 er sgu for tidligt. God tur. Kan være, at jeg møder jer på et tidspunkt undervejs :0)
El’prebsi – Preben & Helle Jensen
Nåh…. Der er nok en der kommer sent til at sove!!!!!!! Jeg skal desværre have gæster så jeg ønsker god tur. Jeg indhenter jer engang søndag.
Carl Erik Fyenbo
Kanon tur, tak for rigtig hyggeligt selskab, til Kim, Peder og Swinger Hans.
Det sker meget sjældent at jeg kører en hel dag, uden at besøge en pølsevogn, men når man har fået stegt flæsk med persillesovs til frokost, er det ikke sulten der presser på.
Turen kan varmt anbefales, men det er bestemt en heldagstur, for de morgenfriske.

Detaljer

Dato:
lør, 1 okt, 2011
Tidspunkt:
09:00 - 18:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Skriv en kommentar