Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mariager

søn, 4 sep, 2011. 10:00 - 18:00

På denne lune septemberdag, var 14 cykler + bagsædesild mødt op til søndagsturen. Turen gik gennem det smukke landskab og det lykkedes igen at finde sving og veje som endnu ikke har været kørt før. Vejret var tilpas og holdt tørt – næsten. René har tilsyneladende fået downloadet samme opdatering som Preben til sin Garmin GPS – ”Waypoint med mørke skyer og regn”. Mangler dog den med Biergarten und Wurst (kommer først i en senere opdatering). Vi fik holdt div. pauser og dem som havde lyst, kunne hygge sig med lidt kulturelt. Mariager Havn, var stedet for en længere pause og frokost.

Turen blev på 245 km
Gnms hastighed i bevægelse 59,8 km/t
Gnms hastighed for dagen 40,1 km/t

Original tekst.

Turen er ca. 243 km.

Mødetid- og Sted: kl. 10.00 v/Q8 i Ikast.
Sluttid- og Sted: kl. 16.00 v/Ikast Værkerne.

Pauser (vejledende):
1. Palstrup Slot.
2. Viskum Kirke
3. Svenstrup Jernbane
4. Mariager Havn
5. Fussingø Slot
6. Truust Kro.

Garmin fil: MC_Ikast___Sndagstur_04SEP2011

El’prebsi – Preben & Helle Jensen
Super fed tur. Ret smart med den nye funktion på Zumoen -find regn-. Så har vi også noget at lave når vi kommer hjem.
Hans Henrik Fyenbo
Det var en fin tur, og vejret var jo fint, de par dråber, er jo ingenting mod det Preben kan finde. Det er også noteret, at Carl-Erik skylder en omgang, man skal jo sørge for, at have dem bagved med, og ikke tro, at de er kørt hjem…..
Carl Erik Fyenbo
Tak til Rene for en rigtig god og hyggelig tur, denne gang, var det bare ikke find Holger, men find El´Prebsi, det lykkedes, jeg kan bare ikke huske hvem der fandt hvem, men vi mødtes igen, og fik sagt ordentlig farvel og tak for en god dag.
El’prebsi – Preben & Helle Jensen
Jeg tror at det ville være en god ide med et nyt kursus i brugen af Garmin produkterne, så kan det være at Fyenbo brødrene også kan finde udfordringerne på turene. CF vil jo gerne have noget ned i løgneren, så vi må have lavet nogle favoritter der kan lede ham til pølsevognene.

Detaljer

Dato:
søn, 4 sep, 2011
Tidspunkt:
10:00 - 18:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Skriv en kommentar