Ved telefonisk kontakt med sundhedsstyrelsen, blev det oplyst at det for os som klub er tilladt at være op til 25 medlemmer i vore udendørs organiserede arrangementer.
Det betyder så også ingen deltagelse hvis du ikke fremkommer af medlemslisten, det gælder både fører og passager.  Se listen her
Yderligere forudsætning er at vi opfylder afstandskravet på 2 meter mellem deltagerne når der holdes pause.
Deltagelse kræver tilmelding for både fører og passager.
Overtrædelse af disse regler kan koste kr. 2500 pr. deltager.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mariager Fjord

søn, 29 apr, 2007. 11:00 - 17:00

Som det ses af billederne, var vi igen i dag velsignet med et helt fantastisk vejr. Vi var 11 motorcykler til start, og Erik tog rollen som førerhund på turen til Mariager, som altid lykkedes det ham at finde en smuk rute på ikke alt for store veje. Ankommet til havnen i Mariager, fik vi alle lidt tralvt med at få provianteret (is, pølser ovs.). Isene var bestemt ikke af de mindste, på et tidspunkt kunne vi slet ikke få øje på Leif, han gemte sig bag den indkøbte isvaffel.
Da vi igen startede op, overtog Preben fører pladsen og ledte os af de absolut mindste veje gennem Stinnesminde til Bramslev Bakker, Faktisk havde kommunen ikke engang opdaget vejene da de skulle asfaltere. Efter en tiltrængt ølpause gik turen mod Ikast, og nu blev de lidt større veje valgt.

Tak til alle for en rigtig god tur.

Detaljer

Dato:
søn, 29 apr, 2007
Tidspunkt:
11:00 - 17:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Arrangør

Preben Jensen
Telefon:
41402041
E-mail:
preben.jensen@mcikast.dk

Skriv en kommentar