Ved telefonisk kontakt med sundhedsstyrelsen, blev det oplyst at det for os som klub er tilladt at være op til 25 medlemmer i vore udendørs organiserede arrangementer.
Det betyder så også ingen deltagelse hvis du ikke fremkommer af medlemslisten, det gælder både fører og passager.  Se listen her
Yderligere forudsætning er at vi opfylder afstandskravet på 2 meter mellem deltagerne når der holdes pause.
Deltagelse kræver tilmelding for både fører og passager.
Overtrædelse af disse regler kan koste kr. 2500 pr. deltager.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mors

søn, 1 jun, 2008. 09:00 - 17:00

Fabelagtig er vel næsten det der bedst dækker dagens tur. Temperaturen var omkring 28, så de lange kørebukser var for nogen lagt på hylden.
Kim der var dagens arrangør, havde gjort sig vild umage med at finde de virkelige gode veje, så der var rigtig mange gode sving. Kim der havde smugtrænet dagens tur, fik lidt småproblemer undervejs, han var helt sikker på at kommunerne havde flyttet nogle af vejene. Han fandt dog ret hurtig ud af at han havde loaded forkert rute i GPS’eren. Så han måtte nakke en kopi af den rigtige fra Preben. Derfor ses der også en lille afstikker på nedenstående kort.

Der blev holdt passende pauser de helt rigtige steder (badesæsonen var jo gået ind). Så både ganen og synsnerverne blev smurt grundigt.

Garmin fil: Mors mm

Detaljer

Dato:
søn, 1 jun, 2008
Tidspunkt:
09:00 - 17:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Arrangør

Kim Alstrup Poulsen

Skriv en kommentar