Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mosel 2006

tors, 1 jun, 2006. 07:00 - man, 5 jun, 2006. 21:00

Nederst kan I læse om Kristian’s oplevelse af hans første rigtige udlandstur.

Klokken 07.00 startede Axel, Kristian og Preben på den 930 km lange tur til Morbach ved floden Mosel, det var temmelig koldt, og inden længe blev himlen utæt, det både regnede, haglede og stormede, sagt på en anden måde var det pisse koldt. Samtidig var det første gang Kristian skulle prøve at køre langt, så det var noget af en ilddåb. Han var heller ikke helt vant til at køre med de store sidetasker, så det forløb heller ikke helt uden problemer, efter en lille rast skulle vi starte op, og som altid fik Banditten lidt gas og skulle overhale undertegnede, men der var ikke plads til begge vore tasker, der skete dog kun lille skade.
På grund af vejret tog turen også lidt længere tid end vi først havde planlagt, 11,5 timer senere klokken ca. 18.30, kørte vi ind på parkeringspladsen foran Landhaus am Kirschbaum, hvor vi skulle tilbringe de næste 4 døgn. Efter en kort goddag og præsentation af de øvrige deltagere, var der lige tid til et hurtigt bad inden den første overdådige middag, bestående at fire retter mad, blev serveret. Efter middagen og et par kolde Weisbier, var vi ved at være godt brugte og besluttede at gå til køjs.
Godt udhvilet vågnede vi fredag morgen klokken ca. 7.30, klar til dagens køretur, der som var planlagt gik til Tysklands ældste by Trier, det var Jens Kokholm der på dagens tur var førerhund, og allerede på første dagen fik vi at føle hvad det vil sige at køre bjergkørsel, det lykkedes Jens at finde mange smukke veje på vejen til Trier. Vel ankommet til byen fik vi af Guiden på et turist tog fortalt en masse om de mange gamle bygninger i byen, det var utrolig interessant.
Tilbage på hotellet sidst på eftermiddagen fik vi lige væskebalancen genoprettet inden badet og den fantastiske aftensmad.
Lørdag startede vi ud kl. 09.30, Mogens havde arrangeret et utrolig smuk tur, som gik af de mindst mulige veje hele vejen til Rüdesheim og derfra op forbi Lorelei, Inden vi dog nåede så langt måtte førerhundens MC ligge sig, han sagde den var træt, men sandheden var nærmere, han ikke fik den sat ordentlig på støttebenet før han skulle ind for at betale den benzin han netop havde tanket. Ud over hans Honda gik det også ud over en parkeret Audi. Vejen tilbage gik ad den fantastiske smukke vej langs Mosel, forbi Cochem, Traben Trabach og Bernkastel Kues, halvt hjemme fik vi lige en kop øl og her aftalte vi at Preben blev førerhund på resten af turen hjem, han fandt så en meget snoet bjerg vej, hvor der var indkørsel forbudt for motorcykler, men trods dette, fortsatte vi ufortrødent. Vi kørte denne dag ca. 250 km. Dagen sluttede som de tidligere med et overdådigt måltid og lidt rigeligt med kølervæske.
Søndag besluttede vi at turen skulle være lidt kortere og nøjedes med at køre en tur på ca. 150 km i omegnen af Morbach. Det blev det dog ikke mindre smukt af.
Mandag morgen skulle vi så igen nordpå, vi startede kl. 8.00, det var lidt morgen koldt, men tørvejr, og så var der næsten ingen trafik. Motorcyklerne fik derfor lov at strække ben på det meste af turen hjem, men som altid valgte vi at holde en lille pause hver time. Klokken 16.45 kørte vi så forbi Ikast byskilt.
Det var en helt igennem fantastisk tur, som meget gerne må gentages til næste år.
El’prebsi

Kristian beskriver her sin oplevelse af turen.

Som Preben så godt har beskrevet, var det en fantastisk tur, som Kok-Mc havde arrangeret. Men som nybegynder har man lidt sommerfugle i maven, hvilket må være naturligt. Mine forventninger til turen var ikke specielt høje, men de er til fulde blevet indfriet.

Turen var godt tilrettelagt, hvor der både var mulighed for nybegyndere, og for de erfarne. Turen derned var barsk pga. vejret, men det glemmer man hurtigt. Vel ankommen lige til aftensmaden, blev man mødt med et utroligt hyggeligt hotel, med en overdådig kulinarisk oplevelse. Det allerbedste var de mange nye, venlige og positive mennesker. (jeg tror generelt at mci´ister er positive mennesker.)
Selve området i Mosel er et kapitel for sig selv. I min naivitet troede jeg, at Tyskland bare var noget man kørte igennem. Det er det ikke.!! Der er næsten ubegrænsede muligheder for at få en på opleveren. Min erfaring siger mig, at man oplever det hele på en anden måde fra en MC.
Efter en lang dags køretur kom man tilbage til Hotellet, hvor der var hygge for alle pengene.
Det jeg især har lagt mærke til, er den professionelle måde som turen er lagt til rette på. Man kunne vælge sig ind på de ture som passede til ens temprament mv. Det er en stor fordel.
Turen giver en masse køreerfaring, idet turen vekslede mellem motorvej og bjergkørsel. Især turene op i bjergene er formidable. Det eneste sted jeg fik ondt var i r….Men det lever man med. Ligeledes er det vigtigt, at de som man kører sammen med, kører i spænd sammen. Der må jeg sige at Preben og Axel var en fornøjelse at køre sammen med. Så tak for jeres hjælp og vejledning. Det glemmer jeg ikke.

Så alt i alt en fantastisk tur. Jeg glæder mig allerede til næste gang.

Mange tur hilsener
Kristian K.

Detaljer

Start:
tors, 1 jun, 2006. 07:00
Slut:
man, 5 jun, 2006. 21:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Arrangør

MCIkast.dk
Telefon:
41402041
E-mail:
info@mcikast.dk

Sted

Parkeringspladsen ved motorvej øst.
Jyllandsgade
Ikast, 7430 Danmark
+ Google Maps

Skriv en kommentar