Ved telefonisk kontakt med sundhedsstyrelsen, blev det oplyst at det for os som klub er tilladt at være op til 25 medlemmer i vore udendørs organiserede arrangementer.
Det betyder så også ingen deltagelse hvis du ikke fremkommer af medlemslisten, det gælder både fører og passager.  Se listen her
Yderligere forudsætning er at vi opfylder afstandskravet på 2 meter mellem deltagerne når der holdes pause.
Deltagelse kræver tilmelding for både fører og passager.
Overtrædelse af disse regler kan koste kr. 2500 pr. deltager.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Moesgård

søn, 7 aug, 2011. 10:00 - 18:00

Så er turen til søndag klar. Vi prøver at køre en tur østpå, den er på ca. 200km., så der er mulighed for, at være hjemme i ordentlig tid. Hold øje med vejrudsigten/hjemmesiden (vi elsker jo ikke, at køre i regn) Vejrudsigten så ikke for godt ud østpå, så turen er pt. aflyst. 4 stk. var dog klar til at køre, men pga. “computerfejl”, er et voldsomt uvejr over Hammerum, nærmere bestemt området omkring Bogfinkevej, gjorde i dag, at turens planlægger og førerhund måtte aflyse turen.
Heldigvis var der fire andre som havde nærlæst vejrudsigten. De fremmødte gennemførte den planlagte tur i et flot solskinsvejr, dog med lidt blæst undervejs.
Der blev lavet en lille afvigelse til Skovmøllen ved Moesgård, hvor den gamle vandmølle kunne ses i drift.
Efter dette ophold dukkede Kim pludselig op, han havde åbenbart også studeret vejrudsigten grundigt. Han valgte dog kort efter, at vende og fortsætte turen i den omvendte retning.
Senere blev der gjort holdt ved Havnen i Ry, hvor de sidste rester af madpakken blev indtaget. Fin tur som godt kan gentages når der bliver tørvejr i Hammerum.

Garmin fil: moesgrd___rhus

Detaljer

Dato:
søn, 7 aug, 2011
Tidspunkt:
10:00 - 18:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Arrangør

Hanse
Telefon:
51844695
E-mail:
Fyenbo@enfiber.dk

Sted

Skriv en kommentar