Ved telefonisk kontakt med sundhedsstyrelsen, blev det oplyst at det for os som klub er tilladt at være op til 25 medlemmer i vore udendørs organiserede arrangementer.
Det betyder så også ingen deltagelse hvis du ikke fremkommer af medlemslisten, det gælder både fører og passager.  Se listen her
Yderligere forudsætning er at vi opfylder afstandskravet på 2 meter mellem deltagerne når der holdes pause.
Deltagelse kræver tilmelding for både fører og passager.
Overtrædelse af disse regler kan koste kr. 2500 pr. deltager.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Østover

søn, 22 sep, 2013. 10:00 - 17:00

Vi prøver lige en tur østover, på ca. 190km., og håber på, at vejret holder. Vi var 9 til start, senere blev vi så 8. Vi kunne have blevet 10, men der var vist noget med, at én brændte tør for luft i Hammerum (eller sådan noget). Turen blev på de 190km., så der var ingen nævneværdige afvigelser fra det planlagte. Det holdt tørvejr hele dagen, dog var der lidt våde veje fra morgenen. Hastigheden blev 43,7/65,9. Frokost indtog vi på havnen i Juelsminde, hvor der blev serveret en del pølsemix. Prisen svingede fra 0,35kr. til 55kr., men det endte vist ud med 35kr. for alle. Vi holdt pause ved Rørbæk sø, og blev enige om, at alle nok kunne finde hjem derfra på egen hånd. Der var i hvert fald én, der havde specielt travlt, han skulle skynde sig hjem, og komme af med pølsemixen, (har senere hørt, at han nåede det). Hyggelig tur sådan en efterårsdag, hvor vi naturligvis, (som altid), overholder fartgrænserne.

Detaljer

Dato:
søn, 22 sep, 2013
Tidspunkt:
10:00 - 17:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Statoil – Ikast
Vestergade 34
Ikast, 7430
+ Google Maps

Skriv en kommentar