Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Opstarts møde og pudse- pille dag.

lør, 19 mar, 2016. 11:00 - 17:00

Vi har i år besluttet at slå de 2 begivenheder sammen. Dette skyldes ikke mindst at Preben som I alle ved har haft nogle udfordringer her over vinteren.

Pudse- pilledagen starter hos Kim kl. 11.00, hvor vi som altid hygger med lidt pudseklude og for nogle lidt værktøj. Ellers er det bare social hygge og snak i krogene.

Omkring kl. 13 sørger vi for at der er pizza til de fremmødte, og måske en lille pilsner.  Til dækning af dette vil der blive lavet en lille indsamling, der er også mulighed for at betale 2016 kontingentet denne dag.

Kl. 15 snakker vi om året der kommer, fordeler lidt ture som vi jo plejer. Desuden vil vi tale om hvad vi kan gøre for at få nogle lidt yngre med på banen. Foreløbig har vi oprettet en facebook profil, som vi håber vil blive benyttet.

Tilmelding nødvendig. Det kan gøres ved at skrive en kommentar her på siden, eller ved at sende en mail til Preben eller ringe til Preben. For ikke medlemmer kan det gøres ved at skrive en kontakt her: https://mcikast.dk/kontakt-2/

Mvh.

MCIkast.dk

Foreløbig tilmeldte:

Kim, Preben, John, Kristian, Thorkild, Bjarne, Vagn, Frede, Freddy, Carl E, Henrik, Ove, Ole E., Axel. Birger. Gerhardt (senere), Rene (måske senere), Poul B.

 

Motorcyklerne blev nusset og plejet, alle huller blev grundig efterset. Der blev også nydt lidt pulled pork og en enkelt pilsner.

Detaljer

Dato:
lør, 19 mar, 2016
Tidspunkt:
11:00 - 17:00
Begivenhed Kategorier:
, , ,

Arrangør

Preben Jensen
Telefon:
41402041
E-mail:
preben.jensen@mcikast.dk

Sted

Kim’s bilsyn
Ellehammervej 3
Ikast, 7430
+ Google Maps

24 kommentarer til “Opstarts møde og pudse- pille dag.”

  1. Jeg lander denne dag efter en tur til USA, hvorfor jeg ikke kan give bindende tilsagn om deltagelse.
    Vil dog ikke afvise, at jeg kan nå at kigge forbi lidt senere.
    Uanset hvad, så bliver det uden MC, idet den først kommer på gaden d. 21. marts.

Skriv en kommentar