Covid19 situationen.

HUSK stadigvæk at være opmærksom på hygiejne. Hold afstand, undgå for tæt kontakt, host/nys i ærmet. COVID-19 er stadigvæk aktiv og vi skal passe på hinanden.

I tilfælde af at vi skal ind og spise et eller andet sted, så husk corona pas.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er overstået

Pandekagehuset og Kvie sø

tirs, 1 jul, 2008. 18:30 - 22:00

Så kom årets anden og forhåbentligt sidste uheld. Niels Ole som lige har fået kørekort og motorcykel var i dag på første tur med MC-Ikast. Hans tur blev desværre ikke ret lang, i et sving lige efter Drantum smuttede forhjulet i gruset og cyklen lagde sig ned. Heldigvis fik Niels Ole, så vidt vides på nuværende tidspunkt, kun nogle skrammer i ansigtet og blødte noget fra munden. Jeg kan kun beklage uheldet og samtidig gøre opmærksom på hvor vigtigt det er altid at benytte en fullface hjelm, og ikke pilot hjelm. Det viser dette uheld betydningen af.
Stemningen aftenen igennem bar selvfølgelig præg af uheldet. Men turen blev gennemført til Kvie sø som planlagt, turen hjem blev ændret til den direkte vej. Turen var glimrende planlagt og gennemført, vejret helt utrolig, så vi var 17 motorcykler til start. På grund af antallet blev der sat af undervejs (se køreregler).

Turen blev på i alt 140,8 km.
Gennemsnitlig hastighed incl. pauser 41,2 km/t
Gennemsnitlig hastighed incl. pauser 67,0 km/t

Garmin fil: Pandekagehuset og Kvie Sø

Detaljer

Dato:
tirs, 1 jul, 2008
Time:
18:30 - 22:00
:
, ,

Sted

Arrangør

Preben Jensen
Telefon:
41402041
E-mail:
preben.jensen@mcikast.dk

Skriv en kommentar