Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

 • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Preben Kjærgaard’s bisættelse.

tors, 15 jun, 2017. 12:55 - 17:00

Gratis

Fantastisk smuk bisættelse, der fyldte Fonnesbæk kirke til randen. Masser af blomster og kranse til at markere Prebens bortgang.

Til den efterfølgende mindehøjtidelighed kom der næsten ligeså mange. Kølkær selskabslokale var fyldt helt op, selv i entreen blev der dækket op.
Jeg skulle hilse fra familien og udtrykke stor taknemlighed for den store flok motorcykler der var mødt op.

Her er Preben J’s mindetale, eller i hvert noget af den:

Kære Mona, du skal vide at alle os der flere gange ugentligt har haft fornøjelsen af Preben, føler med dig og din familie.
Da jeg første gang for ca. 10 år siden så Preben komme trillende ind på mødepladsen på en skinnende ren og helt nypudset motorcykel tænkte jeg –  det er godt nok frisk af sådan en halvgammel gut.
Det viste sig dog hurtigt at Preben havde fuldstændig styr på de 2 hjul, svingene blev taget med en fart som en ung mand. Fuld respekt herfra.
Preben kendte mange snørklede veje og nød at være førerhund for flokken, i dag var det så Preben sidste tur som førerhund. 
Jeg har forsøgt at finde nogle stikord der, set fra min side, beskiver Preben bedst.
Værdighed: Preben udstålede altid en værdighed helt ud over det sædvanlige.
Velovervejet: Preben overvejede altid sine ord inden de blev sagt. Så hvis han ikke havde noget godt eller morsomt at sige så holdt han hellere mund.
Elegant: Altid velplejet, rank og veltrænet.
Perfektionist: Preben kom altid på en ren og nypudset motorcykel, også i den periode hvor han havde en hvid en af slagsen. Som noget helt unikt så rensede Preben kæden inden den blev smurt efter køretur, han var dermed også den eneste jeg har oplevet der har kunnet køre 40.000 km før kæden er slidt op.
Kammerat: altid hjælpsom, venlig, lyttende, aldrig opfarende, afsmittende humør, social også når der kom nye til klubben, – dermed også utrolig vellidt.
Jeg er taknemlig for at nå at besøge Preben med lidt blomster inden han valgte at forlade os. Når jeg siger det sådan, så er det fordi jeg ikke et øjeblik i tvivl om at han virkelig ville forlade denne jord med værdigheden i behold.
Til sidst Mona – så skal du vide at Preben vil være stærkt savnet i vores fællesskab i lang tid fremover.

Æret være Preben’s minde.

Her er lidt billeder og video fra bisættelsen og mindehøjtideligheden.
Det skal siges andre trafikanter denne gang var meget venlige til at lade ligfølget følges ad, derfor blev der også kørt over for rødt et par gange.

 

Heldigvis nåede vi at besøge Preben inden hans dødsfald, han var dybt taknemlig for vores besøg og de mange blomster og beton ting.

 

Det er med stor sorg at måtte meddele at vores mange årige ven. Preben Kjærgaard efter længere tids sygdom er død. Vi sender vore tanker til familien.

Preben var altid elegant, optrådte altid værdig og var et utrolig vellidt medlem af MCIkast.dk

Her er Preben på køretur:

Bidrag til en krans og dødsannonce kr. 30 kan overføres til konto 3406-3406303462 eller via mobilepay til 41402041.

Tidspunktet for bisættelsen er torsdag kl. 13.00 i Fonnesbæk kirke.

Efter højtideligheden køres der ligfølge til Bording hvorfra vi vender om i rundkørslen.

De der vil med til mindehøjtideligheden i Kølkær kører med dertil, de der ikke ønsker det forlader bare selskabet undervejs.

Familien vil meget gerne på forhånd vide hvor mange der vil med til kaffen i Kølkær, Så venligst tilmeld dig her den rigtige billet – med eller uden kaffe.

Følgende personer har indtil videre bidraget til annonce og krans:
Det er rart at se at også personer fra MCHerning dukker op og har bidraget.

Mona Kruse, Gunnar Christensen, Kim og Lise Poulsen, Poul Lindy, Poul Larsen, Kristian Kobberø, Frede Rahbeck, Arne og Hanne Hosbond, Poul Gerhard og Bente Jensen, Jens Erik Lorentsen, Vagn Jørgensen, Bjarne Jensen, Carl Erik og Ruth Fyenbo, Rene Hinrich, Flemming Munk, Kurt Skov, Svend Åge Nielsen, Claus Jespersen, Thorkild Nielsen, Marianne Pedersen, Ove Pedersen + 50, Hanse Fyenbo, Peder Mørup, Per Christensen, Kim Olesen, Bjarne Klit, Johannes Jørgensen, Aage Marcussen og Frue, Preben og Helle Jensen, Joan Ravnholt, John Georg Holger Andersen, Poul Bruun, Villy Aagaard, Sven Albæk, Freddy Jensen, Peder Lauridsen, Birger Danielsen, Axel Bale, Niels Overgaard, John Søby Nielsen, Tommy Johansen, Poul Erik Lodahl, Ole Espersen, Freddy Hansen, Flemming Larsen, Ole Schultz.

Hvem Deltager

28 personer deltager i Preben Kjærgaard’s bisættelse.

Detaljer

Dato:
tors, 15 jun, 2017
Tidspunkt:
12:55 - 17:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
, ,

Arrangør

Preben Jensen
Telefon:
41402041
E-mail:
preben.jensen@mcikast.dk

Sted

Fonnesbæk kirke
O Vestergaard Poulsens alle 1
Ikast, 7430 Danmark

7 kommentarer til “Preben Kjærgaard’s bisættelse.”

 1. Fik denne kommentar fra Preben K, efter vores besøg hos ham:

  Mange tak til Preben og Rene´ for et dejlig og overraskende besøg og mange tak til alle MC Ikast venner for de flotte krukker og planter som nu pryder vores hyggekroge på Rågevej 27, det glæder os rigtig meget. Tusind tak !
  Venlig hilsen Preben K.

 2. Jeg er klar til at hoppe på cyklen og deltage i optoget for at vise vores kære ven Preben den sidste ære han fortjener.
  Deltager dog ikke i den efterfølgende mindehøjtidelighed med familien.

  Med venlig hilsen
  René

Skriv en kommentar