Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Pudse pille dag

lør, 21 mar, 2009. 10:00 - 17:00

Vi var vel omkring 15 stykker der var mødt op hos Kim til en lille social hyggedag. Efter lidt snakken frem og tilbage bød Kim og Lise på rundstykker. Det var der mange af os der satte stor pris på. De fleste af os var mødt op på den 2 hjulede, men der var også nogle der havde ladet den stå hjemme og endelig én der ikke helt frivilligt havde ladet den stå på værkstedet i Virkelyst.
Kl. 13 var der, for de hårdkogte, opstart til dagens kolde tur. Efter planen skulle turen, via småveje, gå over Brande til Billund og hjemturen via bindeballe osv. Sådan gik det ikke helt.
Der var ingen problemer før Billund, men i Billund havde en pølsevognsejer fundet ud af at lukke biksen, så jagten på de planlagte pølser måtte derfor improviseres. Det lykkedes langt fra ruten i Vandel at finde et lille sted der hed Roadhouse, ganske glimrende hotdogs, i dejlige varme omgivelser.
Det viste sig desværre at Claus’s Intruder ikke kunne tåle pølserne, den strejkede totalt. Efter at have slået mave et stykke tid og fået batteripolerne spændt fast vågnede den igen op til dåd.
Så vendte vi næsen den direkte vej hjemad.
Efter evaluering af turen hos Kim sagde vi pænt farvel og tak for idag.

KOMMENTARER:

El’prebsi – Preben & Helle Jensen
Det var synd at sige at det var specielt varmt, faktisk pi… koldt. Men ellers var det en hyggelig tur.
Hans Henrik Fyenbo
Hej. Lige til oplysning, jeg er ikke konverteret endnu. Det er måske nok varmere at køre sammen med Taleban i Afghanistan, men der er nok også længere imelem pølsevognene.

Detaljer

Dato:
lør, 21 mar, 2009
Tidspunkt:
10:00 - 17:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Parkeringspladsen ved motorvej øst.
Jyllandsgade
Ikast, 7430 Danmark
+ Google Maps

Arrangør

Preben Jensen
Telefon:
41402041
E-mail:
preben.jensen@mcikast.dk

Skriv en kommentar