Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Rømø

søn, 23 sep, 2012. 10:00 - 17:00

Vi var 7 til start, men 6 efter basserne, der var vist noget bold. Turen blev den til Rømø, og den blev på “primtallet” 333km., og farten blev hhv. 46,2-74,1. Der var jo fint vejr denne efterårssøndag, dog kom der lige lidt støvregn i 5 min. Fin pølsevogn på Rømø, den må vi besøge en anden gang. Der var dog noget med en Honda, som måske fik økuller, der kom ihvertfald nogle mærkelige lyde fra forhjulet??? Vi listede dog hjemad, og utroligt nok, lidt højere musik, og lidt højere fart, kunne løse det problem :-). En dejlig dag på landevejene i hyggeligt selskab.

Original Tekst:Årets sidste planlagte søndagstur. Turen går til Havneby på Rømø, den har vi vist ikke overrendt. Turen er godt nok lidt lang, 347km., kan selvfølgelig, alt efter vind, vejr og temperement, kortes af, så vi kan være hjemme i ordentlig tid. Vejrudsigten ser lige nu fornuftig ud, men hold øje med hjemmesiden, da der kan ske ændringer. Der er alternativt, en rute på 238km., som går til Blåvand. Vi ser på det, når vi mødes.
(så er der forhåbenlig nye dæk på VFR’en)

Garmin rute: 2012_23_09

KOMMENTARER:

John Gottschalck Andersen
Hej Hans, vejret ser lovende ud så jeg kommer til turen.
René Hinrich
Bare hold fast i de positive vibrationer så de højere magter ikke får nøkker. Jeg sender varme tanker – varme tanker – varme tanker. Så skal det nok blive en kanontur – jeg er klar :0)
Carl Erik Fyenbo
Tak til SWINGEREN for en rigtig god tur i dejligt vejr, og tak til i andre for hyggeligt selskab, det hjalp på førerhundens knallert, da den kom op i omdrejninger, så var der pludselig ingen mislyde, kanon dejlig søndag.
John Gottschalck Andersen
Super tur i dag med fin solskin hyggelig samvær, vi fik rundstykker pølser soft ice mere kan man ikke forlange dejlig søndag
René Hinrich
Tak til Hanse for en god tur og tak til alle andre for særdeles hyggeligt selskab. Kanon vejr. Tøffe nåede max. hastighed (160 km/t) over en kortere periode. Det krævede lidt samtale-terapi efterfølgende, men han er nok snart klar igen :0)(Godt han ikke sidder foran og kan se hvordan “Holger” kører motorcykel) ;0)

Detaljer

Dato:
søn, 23 sep, 2012
Tidspunkt:
10:00 - 17:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Arrangør

Hanse
Telefon:
51844695
E-mail:
Fyenbo@enfiber.dk

Sted

F24
Vestergade 60
Ikast, 7430
+ Google Maps

Skriv en kommentar