Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Skærtorsdags tur til Esbjerg

tors, 2 apr, 2015. 10:30 - 18:00

Af sted kom vi 13 mand stærk, det varede dog ikke længe inden jeg kun kunne se 8-9 stykker i spejlene, det viste sig at en af vore erfarne ryttere lige havde glemt at holde øje med at han havde alle med bag sig. Vi fandt dog sammen igen.

Da vi efter nogle fantastiske sving gennem ådalen ankom til MC forretningen i Kolding, kunne vi se at kolonnen havde valgt at køre mod Esbjerg 20 minutter før planlagt. Vi havde derfor et dilemma. Skulle vi følge kolonnen eller skulle vi have pølser og så forsøge at indhente kolonnen senere. Vi valgte det sidste. Det var ikke alle der blev lige mætte, Gorm (ny) mistede sin pølse,  det var vesten vinden der drillede. Ca 15 minutter senere startede vi op mod Esbjerg, vi kørte lige det tilladte forrest, så nogle lidt nede bagved måtte nogle gange op på en større remskive.

I Esbjerg var midtbyen pænt fyldt op, dog ikke så voldsomt som det nogle gange har været. Da vi klokken 15 blev ført i sneglefart ud af byen, var alle veje og rundkørsler dog fyldt med de lokale der ikke ville gå glip af synet af den mange motorcykler. Vi havde som altid aftalt at holde samling på motorvejsbroen lige efter klubhuset. Om det er kommunens vejvæsen eller motorcyklens ejer der ikke kunne parkere sin BMW vides ikke, men pludselig lå tyskeren med maven opad. Prøv om I kan genkende den skadede BMW på billederne.

Vi havde dog også en sjælden situation. En japaner der strejkede  periode vis, der må ganske givet havde været snavs i benzinen. Måske han har tanket Aral. Sidst men ikke mindst var det dejligt at se 3 nye ansigter i flokken. Her er ruten. Skærtorsdagsturen

Total distance: 291.84 km
Max elevation: 104 m
Average speed: 60.62 km/h
Total time: 07:29:04
Download

 

Detaljer

Dato:
tors, 2 apr, 2015
Tidspunkt:
10:30 - 18:00
Begivenhed Kategorier:
, , ,

Sted

Statoil – Ikast
Vestergade 34
Ikast, 7430
+ Google Maps

Arrangør

Preben Jensen
Telefon:
41402041
E-mail:
preben.jensen@mcikast.dk

12 kommentarer til “Skærtorsdags tur til Esbjerg”

  1. Tak for en god tur i hyggeligt selskab. Der var da godt nok lidt problemer med æ rytmeboks, men hellere komme hjem sammen med de andre knallerter, end komme hjem med ridser i stoltheden :-), specielt når man nu er, den eneste der ALDRIG har lavet en fejl……………………..

  2. Tak til Prebsi for en rigtig god tur, og tak for det gode selskab, jeg kan nu konstatere, når min BMW er træt, så ligger den sig bare ned, uden forudgående aftale med mig, men er det ikke også bedre, end at skulle køre ud af Esbjerg, sammen med knallerterne, som Honda må gøre.

  3. Det er da en fantastisk morgen. Lidt frisk, men fantastisk.
    Håber det holder, så hvis ellers El’ Prebsi bare holder fingrene fra GPS “Find regnbyge”, så bliver det en rigtig fin dag. Vi ses på tanken kl 1030

  4. Jeg er dælme klar – så jeg håber bare, at vejret er nogenlunde og ikke går op i suppe!!
    Meeeeennnn det plejer jo som regel at være lidt af en grå affære, men alligevel hyggelig – så lad os krydse fingre for tørvejr.

Skriv en kommentar