Ved telefonisk kontakt med sundhedsstyrelsen, blev det oplyst at det for os som klub er tilladt at være op til 25 medlemmer i vore udendørs organiserede arrangementer.
Det betyder så også ingen deltagelse hvis du ikke fremkommer af medlemslisten, det gælder både fører og passager.  Se listen her
Yderligere forudsætning er at vi opfylder afstandskravet på 2 meter mellem deltagerne når der holdes pause.
Deltagelse kræver tilmelding for både fører og passager.
Overtrædelse af disse regler kan koste kr. 2500 pr. deltager.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Skærtorsdagsturen til Esbjerg

tors, 13 apr, 2006. 08:30 - 19:00

6 mand stærk trodsede regnvejret og drog afsted på en meget våd tur til Horsens. (Kristian, Kim, Bjarne, Per, Finn og Preben). Ved ankomsten til CVP Motor begyndte det at klare op, men Kim var alligevel hurtig ovre ved handske udstillingen for at finde et par tørre handsker, andre fandt i oppakningen det ekstra par frem.
Med politiet’s hjælp kørte vi til KS i vejle uden at ænse om der var rødt lys i reguleringerne. Efter endnu en kop varm kaffe gik turen til Mini Motor i Kolding, som vanen tro solgte nogle rigtig gode pølser. (Kristían hentede 2 gange).
Så gik turen endelig til Esbjerg, og i modsætning til sidste år blev der kørt i et rask tempo.
Esbjerg centrum var som vanligt fuldstændig fyldt med mennesker og ikke mindst motorcykler, der har nok været 2-3000 stk. Ruten gennem Esbjerg var ligeledes fyldt med tilskuere. En dejlig dag sammen med nogle dejlige mennesker.

mcikast.dk

Detaljer

Dato:
tors, 13 apr, 2006
Tidspunkt:
08:30 - 19:00
Begivenhed Kategorier:
, , ,

Sted

Arrangør

Preben Jensen
Telefon:
41402041
E-mail:
preben.jensen@mcikast.dk

Skriv en kommentar