Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Søndagstur til Egense v/Limfjorden – Update med alternativ tur til Koldingegnen

søn, 11 jun, 2017. 10:00 - 18:00

Gratis

Vi var 8 på tur, og det var godt vi valgte at køre sydover. Vejret var hele vejen fantastisk og ad snoede og kringlede veje begav kolonnen sig mod Kolding egnen. Fedt vejr og gode temperaturer – næsten for gode. Der var adskillelige muligheder for køb af både pølser og is på de indlagte pauser. Da vi landede i Isenvad, begyndte det at støvregne – udmærket, så kunne man nemt fjerne alle de insekter som i løbet af turen var blevet tværet ud over hele fronten af motorcyklen.

Ud over de tilmeldte dukkede Freddy Jensen og Karsten Søby også op.

 

Total distance: 268.48 km
Max elevation: 142 m
Average speed: 59.07 km/h
Total time: 05:30:21
Download

 

Oprindelig tekst.
Denne Søndagstur er en af de længere. Turen er nemlig på 319 km.
Vi kører ad de mindre veje nordpå med pause i Ulstrup v/Gudenåen. Derfra kører vi til havnen i Mariager hvor vi holder frokostpause. Efter lidt fastfood fra Havnens Grill, fortsætter vi mod Egense (dog uden at tage færgen over til Hals). På havnen er der også mulighed for at få lidt ekstra at spise for dem, som ikke blev mætte i Mariager.
Efter en pause ved Limfjorden sætter vi kursen via “suppe” (Mou), til Vebbestrup Flødeis hvor vi holder en pause og trykker næsen mod ruden (de har med stor sandsynlighed lukket om søndagen). Isen må vi nok tænke os til (hvorfor det måske er smart at indtage denne på havnen i Egense).
Nå men vi skal videre mod Ikast hvor vi slutter på rastepladsen øst for byen ved den gamle hovedvej 15. Inden da har vi lige tanket lidt benzin fra OK tanken i Klejtrup (efter ca 240 km). Dem som har lyst, kan kigge lidt på verdenskortet – det tager nemlig ikke mere end 30 sekunder.
Vi forventer at være hjemme i Ikast omkring kl. 1730.

GPS rute: 20170611 SØN

Fil til Google: 20170611 SØN

UPDATE.
Da vejrudsigten mod nord og øst ser lidt mørk ud, har jeg lavet en alternativ tur, som går mod Koldingegnen. Turen er på ca. 269 km med indlagte pauser og mulighed for frokost.

GPS rute Alternativ tur til Kolding:20170611 SØN Alternativ
Google:20170611 SØN Alternativ

Hvem Deltager

6 personer deltager i Søndagstur til Egense v/Limfjorden – Update med alternativ tur til Koldingegnen

  • Joan
  • René
  • Thorkild
  • Poul B
  • Axel K. Bale
  • Preben Jensen

Detaljer

Dato:
søn, 11 jun, 2017
Tidspunkt:
10:00 - 18:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Circle K – Ikast
Vestergade 34
Ikast, 7430 Danmark

7 kommentarer til “Søndagstur til Egense v/Limfjorden – Update med alternativ tur til Koldingegnen”

  1. Super hyggelig tur. Rigtig flot vejr og fantastiske veje. Dog var der en del grus på de små veje, som man skulle tage højde for, men også rigtig mange fine veje. Rene havde igen sørget for en god søndagstur. 1000 tak til alle for godt selskab på en fin søndag

Skriv en kommentar