Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Søndagstur – Djursland

søn, 12 maj, 2019. 12:00 - 17:30

Gratis

Super duper dag, hvor vi var hele 8 deltagere (knap 10% ud af klubbens samlede medlemsliste).

Vi fik lige hilst på Joan, som var forbi og sendte os godt på vej. Hun var ude med bilen og lufte en masse planter. Godt at se Joan igen, og vi håber snart at se hende igen på ryggen af MC´en. 

Vejret var perfekt og starttidspunktet var synkroniseret med ankomsttid i MC Touring Campen, hvor der fra kl. 14.00 var stort kaffe- og kagebord. Og det var da også et flot kagebord med stort udvalg. Alt sammen hjemmelavet og det smagte bare godt. Iøvrigt var der også hjemmebagte boller.

Dem, som var ekstra sulte, eller ikke havde fået lov til at spise kage, købte en sundt og nærende måltid mad (pølsemix).

Turen ud gik ad de små og finurlige veje, med et pit stop ved Pøt Mølle. Der var godt gang i den med både bryllup og konfirmation. Da vi umiddelbart ikke var klædt på til lejligheden, valgte vi dog at fejre de nygifte på græsplænen med en lunken øl og sodavand fra Nikolaj – Tak for forfriskningen.

På hjemturen blev feltet dog reduceret, da enkelte havde nogle aftaler og måtte sætte kursen hastigt hjemover. De sidste 5 stykker endte i Bording hos Henrik, som viste os sin fine bolig og bød på lidt godt til ganen – Tak for kigget og forfriskning til Henrik.

 

Total distance: 221.59 km
Max elevation: 99 m
Average speed: 58.06 km/h
Total time: 05:07:16
Download

_________________________________________________________________

Søndagsturen går til Djursland, nærmere bestemt MC Touring Camp i Nødager.
Vi kører fra Circle K i Ikast kl. 12.00 og sætter kursen ad de mindre veje mod Pøt Mølle, hvor vi holder den første pause.
Fra Pøt Mølle kører vi videre over Hadsten til Termestrup og Mesballe til Nødager. Der er kaffe og kage i Campen (mod mindre gebyr).
Når vi har hygget os lidt, kører vi hjemover via Rønde til Hammel, hvor vi holder en pause og evt. får tanket cykler med små tanke (efter ca. 175 km). Videre mod Gjern og via Engesvang til Bording, hvor vi slutter turen på OK tanken efter 221 km ialt og ca. kl. 17.30.

 

Rute til Garmin (gdb):20190512 SØN

Rute til Google (kml):20190512 SØN

Rute i GPX format: 20190512 SØN

Hvem Deltager

8 personer deltager i Søndagstur – Djursland

  • Rene Hinrich
  • Kristian Kobberø
  • John Andersen
  • Axel
  • Hans Nikolaj Jokumsen
  • Claus Jespersen
  • Bjarne Klit
  • henrik Gjødvad

Detaljer

Dato:
søn, 12 maj, 2019
Tidspunkt:
12:00 - 17:30
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Circle K – Ikast
Vestergade 34
Ikast, 7430 Danmark

Arrangør

René
Telefon:
+45 51 44 61 68

4 kommentarer til “Søndagstur – Djursland”

  1. Endnu engang en supertur. Gule raspmarker, grønne træer og fed sving. Hyggeligt samvær og gode stop undervejs. Pøt Mølle og Touring Camp, med et overvældende kaffe bord/kagebord. Endnu engang mange tak til Rene for en veltilrettelagt tur.

Skriv en kommentar