Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Hvide Sande Røgeri

søn, 27 jul, 2014. 10:00 - 17:00

Har her til morgen fabrikeret en tur på ca. 300 km, og en effektivt køretid på ca. 3 timer og 35 minutter, men der må påregnes tillægstid.

Turen er på mindre og let snoede veje til Kvie Sø, her vil der blive holdt en mindre pause for dem der skal strække ben, og for dem der skal ryge, og dem der ikke føler for før omtalte, køre videre.

Turen fortsætter på mindre veje til Lønne, hvorefter vi kører til Hvide Sande Røgeri, (Ved den årlige madmesse, blev fiskefrikadellerne fra Hvide Sande Røgeri og Spisested kåret som landets bedste) hvor det er planen den næste pause skal være. Der bliver kørt videre på en næsten snorlige vej, og dækkene er nu ved at være ødelagte, men efter Søndervig rådes der bod på det der vil være indlagt lidt flere sving så vi også kan få brugt kanterne lidt. Der vil efter passende tid og distance blive holdt en strække ben og ryge pause igen, der er ikke fastlagt sted.

Turen er planlagt til at stoppe ved Nordre Skole, men jeg foreslår at den stopper på Norgesgade 73, til en forfriskning.

Garmin fil: 20140727

Total distance: 295.36 km
Max elevation: 83 m
Average speed: 69.60 km/h
Total time: 05:04:35
Download

Detaljer

Dato:
søn, 27 jul, 2014
Tidspunkt:
10:00 - 17:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Statoil – Ikast
Vestergade 34
Ikast, 7430
+ Google Maps

Arrangør

Bjarne Klit

7 kommentarer til “Hvide Sande Røgeri”

  1. Jeg takker for alle roserne, så må vi se om der kommer tidsler senere :-). Vi kom til at mangle de sidste sving, men dem kender vi jo så godt i forvejen, og de ligge så tæt på, så hvis ikke vi kan undvære dem, kan de klares en aften. Tak til deltagerne.

    MVH
    Bjarne

  2. Hej Klit, jeg giver Rene og Vagn fuldstændig ret, det var en helt fantastisk tur, og nogle af vejene havde jeg ikke set før. Det så lidt truende ud fra oven, men som vi plejer slap vi for vand i større mængder. Lige en korrektion til Rene, Der var 110 km tilbage af turen da jeg tog den direkte vej til Ikast. Så jeg sparede kun ca. 37 km. Men nok en times kørsel.
    NB. f…. godt at det ikke er min hastigheds kurve der ses under ruten!

  3. Tak til Bjarne for en super fed tur til Hvide Sande. Selv om vi begyndte turen med 6 MC´ister og endte med 3 tilbage, var det en rigtig fin tur. Den første trak sig fra turen efter kort tid, da han nok havde andre planer. Den næste syntes at en byge blev for meget (det var så den eneste vi fik – lige på nær en kort en i nærheden af Herning), men ingenting af betydning. Den tredje, syntes at den direkte vej fra Søndervig til Ikast var nemmere end de sidste 165 km, og så endte vi med at være 3 tilbage til kaffe og øl på Bjarnes terrasse.

Skriv en kommentar