Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Søndagstur til Søndervig, Esbjerg og Rømø

søn, 3 jun, 2018. 10:00 - 18:00

Gratis

Vi var 9 til start i Ikast, vejret var perfekt omend en smule til den varme side. Afsted det gik i retning vestover mod Søndervig, hvor temperaturen stille og roligt bevægede sig i nedadgående retning efterhånden som vi nærmede os det varslede havgus langs vestkysten. Skyet blev det da også, men faktisk meget behageligt til netop motorcykelkørsel. Efter en kort pause i Søndervig satte vi kursen sydover mod Nymindegab. Freddy vendte snuden hjemover ved Hvide Sande (det var vist noget med at finde en fodboldkamp på Al Jazeera) vi var derfor 8 på den resterende del af turen (næsten da). Turen gik på tværs af Oksbøl øvelsesterræn (dog på etablerede asfaltveje) mod Esbjerg. Et kort pitstop i en nærliggende Meny for at købe lidt til ganen, inden vi kiggede ud over havet sammen med nogle enormt blege kæmper (og det var ikke John Holger, som var rød over hele kroppen fra gårsdagens udskejelser). Videre mod Rømø hvor vi på havnen fik en god frokost (nogen fik vist mere end andre). Hold nu kejle hvor kagen med softice og chokoladesauce var god (se billede). Efter et længere pitstop på Rømø kørte vi til Jels Voldsted hvor vi holdt sidste pause inden resterende strækning til Ikast. Vi tog afsked med 2 mere i Give og endte således med at gennemføre den komplette tur med 6 deltagere – SÅDAN! 🙂

Tak til alle for godt selskab – velkommen til en anden gang.

 

Total distance: 396.82 km
Max elevation: 103 m
Average speed: 61.28 km/h
Total time: 07:42:05
Download

 

Oprindelig tekst.
Okay, dette er så en af de lidt længere søndagsture nemlig ca. 395 km.
Vi starter i Ikast kl. 10.00 og sætter kompasset mod Vest og første stop i Søndervig. Her holder vi pause ved turistgrillen og får mulighed for at kigge lidt på alle badegæsterne inkl. de tyske badedyr. 
Vi fortsætter sydpå langs vestkysten via Hvide Sande, Nymindegab og Oksbøl mod Esbjerg. I Esbjerg holder vi en kort pause ved de forvoksede babyer i overstørrelse (Mennesket ved havet) + nogle fra MC Ikast. Langs kysten mod Rømø hvor vi kører ud på sydspidsen til havnen hvor der er mulighed for frokost (forventet ankomst omkring kl. 14.00). Fra Rømø kører vi mod Jels Voldsted inkl. en tankning efter ca. 260 km (ialt fra Ikast). Ved Jels holder vi sidste pause inden vi sætter snuden mod Ikast via Egtved, Tørskind, Farre, Give og Ejstrupholm.
Vi slutter ved kirken i Isenvad og forventer at være der omkring kl. 18.00.

GPS fil til Garmin (gdb): 20180603 SØN

GPS fil til Google (kml): 20180603 SØN

GPS fil i gpx format: 20180603 SØN

Hvem Deltager

7 personer deltager i Søndagstur til Søndervig, Esbjerg og Rømø

  • Rene
  • John
  • jan ivan
  • Flemming Munk Jensen
  • Claus Sass Tarbensen
  • Axel
  • claus bikerbuddy jespersen

Detaljer

Dato:
søn, 3 jun, 2018
Tidspunkt:
10:00 - 18:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Circle K – Ikast
Vestergade 34
Ikast, 7430 Danmark

6 kommentarer til “Søndagstur til Søndervig, Esbjerg og Rømø”

Skriv en kommentar