Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

 • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Søndagstur – Blåvandshug/Skallingen – BUM!!!!!!

søn, 5 aug, 2018. 11:00 - 18:30

Gratis

14 motorcykler og 16 deltagere var med på turen til Blåvand, dog med en enkelt undtagelse. Turens første stop var i Bork Havn, hvor der var mulighed for at købe lidt til maven, om det så var is eller pølser. Området bar præg af den netop overståede festival hvor festivalpladsen lignede en miniudgave af Roskilde festivalplads efter festen. Videre forbi Bork Vikingehavn mod Børsmose strand, hvor surfere af enhver kategori nød den stærke vind og det let overskyede vejr. Turen gennem Oksbøl øvelsesterræn (vel og mærke på fast banet vej), var super sjov at køre med fede sving og god natur, samt et par enkelte dråber vand fra oven. Efter en kort pause i Børsmose satte vi kursen mod Skallingen, hvor vi endte ved den gamle redningsstation for enden af den meget smalle vej. De modkørende var dog meget venlige til at give plads til os når vi kom kørende og enkelte syntes da også vi skulle filmes, flot syn med så mange motorcykler på én lang række. I Blåvand endte vi i sandkassen eller “Sidste madsted før England”. Blåvand var fyldt med mennesker – nok flest tyske turister, og så enkelte fra MCIkast. Efter indtagelse af frokosten satte vi kursen mod Lyne og videre til Blåhøj og den direkte vej tilbage til Ikast. En dejlig tur med en temperatur som var behagelig til motorcykelkørsel, omend en smule blæsende.

Tak til alle deltagerne for godt selskab og sædvanligt højt humør.

 

Total distance: 279.97 km
Max elevation: 77 m
Average speed: 59.94 km/h
Total time: 06:34:25
Download

 

OPRINDELIG TEKST.
Kom og vær med til en uforglemmelig køretur til Blåvandshug. Turen er på ca. 276 km med pauser undervejs samt frokost på Ho Kro (hvis ikke der er plads på kroen spiser vi i Blåvand).

Vi begynder dagen kl. 11.00 med afgang fra Circle K i Ikast og sætter kompasset efter Bork Havn (første pause) via Arnborg, Sønder Felding, Borris og Skjern Enge.

Efter en kort pause i Bork Havn, hvor der er mulighed for at købe lidt i havnekiosken fortsætter vi gennem Oksbøl Øvelsesterræn til Børsmose strand. Her holder vi også en kort pause ved campingpladsen og der vil være mulighed for at kigge lidt ud over Vesterhavet.

Direkte fra Børsmose strand kører vi til Skallingen (spænd hjelmen – BUM) og ser hvor langt vi når…………..

De overlevende fra Skallingen fortsætter til Ho Kro, hvor vi indtager frokosten (hvis de har plads til os alle). Hvis ikke, kører vi forbi Tirpitz stillingen til Blåvand (hvor vi finder et sted og spise – sammen med de 100 millioner andre  turister). Vi bruger lidt tid i Blåvand, nærmere betegnet Blåvandshug hvor vi skal rapelle ned fra toppen af fyrtårnet (husk derfor elastik, reb el.lign. – hjelm har vi jo allerede)…………!!!! 🙂

Fra Blåvandshug kører vi til næste pause i byen Lyne hvor vi holder en tankpause (efter ca. 201 km). Vi kører på vejen gennem byen Oksbøl hvor der i “gamle dage” var en utrolig god servering af wienersnitzel og øl – det er vist efter sigende noget mere dødt nu, hvorfor vi ikke bruger mere tid i denne flække men haster mod OK tanken i Lyne.

Efter tankning (for de meget tørstige maskiner), kører vi det sidste hug mod Ikast hvor vi ender i industrikvarteret på Thrigesvej. Her laver vi en hurtig evaluering af turen og siger pænt farvel til hinanden.

Gå ikke glip af en fed MC tur, som gennemføres i et tempo så alle kan være med.

 

GPS rute til Garmin (gdb):20180805 SØN

GPS rute til Google (kml):20180805 SØN

GPS rute i GPX format: 20180805 SØN

Hvem Deltager

15 personer deltager i Søndagstur – Blåvandshug/Skallingen – BUM!!!!!!

 • Flemming Munk Jensen
 • René
 • John
 • Thorkild
 • Knud
 • Joan
 • Kurt
 • kristian
 • jørgen
 • Preben
 • Claus
 • Henrik
 • Freddy
 • Poul Larsen

Detaljer

Dato:
søn, 5 aug, 2018
Tidspunkt:
11:00 - 18:30
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Circle K – Ikast
Vestergade 34
Ikast, 7430 Danmark

Arrangør

René
Telefon:
+45 51 44 61 68

6 kommentarer til “Søndagstur – Blåvandshug/Skallingen – BUM!!!!!!”

Skriv en kommentar