Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Blokhus – Fly-in – OBS – NY SØNDAGSTUR!!!!!!

søn, 26 aug, 2018. 11:00 - 17:00

Gratis

Tak til alle 12, som idag tog turen mod NordØst. Selv om vi ikke helt kunne holde os uden for regnen lykkedes det dog det meste af vejen. Faktisk havde vi kun regn i begyndelse da vi kørte ud fra Ikast og en byge undervejs. Fede veje og sving som vi ikke havde set før. Førerhunden gav tillige en ekstra omgang i Mariager på det toppede brosten, bare for lige at få rutinen på plads 🙂
Gert bød på frokst i Hobro – tusinde tak for det gode initiativ og den dejlige frokost. Jeg tror selv Henrik og hans kammersjuk blev mætte – …….. og dog!!!!! 🙂

Alt i alt en rigtig fornøjelig tur, hvor en enkelt dog valgte at lægge cyklen ned på siden med lidt skræmmer til følge. Heldigvis skete der ikke noget med rytteren. Under kørslen valgte en anden også at køre over et hul, som udløste centerstøttebenet og fjederen slap sit greb. Heldigvis skete der ikke noget særligt, og “skaden” blev hurtigt fikset. Begge cykler tilhørte den berømte familie XXX – gæt selv 🙂

Nå, men alt i alt en rigtig god tur og vi landede i Ikast som planlagt kl. 17.00 dut.

Tak til alle deltagere for sædvanlig højt humør og godt selskab.

 

 

Total distance: 243.73 km
Max elevation: 82 m
Average speed: 56.78 km/h
Total time: 05:58:01
Download

 

Oprindelig tekst
På grund af vejret kan de ikke gennemføre arrangementet i Blokhus. Der er lovet stærk blæst og kombinationen af sandets beskaffenhed, regn og blæst har fået arrangørerne til at aflyse arrangementet. 

MEN – jeg har naturligvis lavet en ny søndagstur som går mod Nordøst, idet vejrudsigten umiddelbart tegner bedst i det område.
Vi starter fra CircleK i Ikast kl. 11.00 og kører mod Kjellerup (pause på torvet), Ans, Ulstrup, Fårup (hvor vi holder en pause ved kirken), Mariager og Hadsund videre mod Hobro, hvor vi spiser frokost ved Den Blå Fisk (nogle af jer kan måske huske den fra en tidligere tur i år).
Efter en frokostpause (omkring kl. 14.30) kører vi lige forbi Fyrkat og kigger lidt på resterne af den gamle vikingeborg. Herfra er der små 2 km grusvej, inden vi igen får fast grund under dækkene og kan sætte kursen mod Hvornum, Vammen, Rødkærsbro og Ikast, hvor vi slutter af på parkeringspladsen Øst for byen på den gamle hovedvej 15. Vi forventer at være i Ikast omkring kl. 17.00
Turen er på ialt 240 km.

Rute til Garmin (gdb):20180826 SØN

Rute til Google (kml):20180826 SØN

Rute i GPX format: 20180826 SØN

Gert har tilbudt at byde på frokost i Hobro (lidt let smørrebrød og noget at drikke), så istedet for at køre til den Blå Fisk, kører vi et smut forbi Gert og hygger os lidt.

—————————————————————————————————————

Propelfly bliver omdrejningspunktet til den spændende event! 

Den dybe, brummende lyd af propelfly kommer til at fylde luften over Blokhus, hvor private fly vil indtage luftrummet, inden de gør klar til landing direkte på Blokhus Strand.

Program
12.30 Faldskærmsudspring (10 springere lander på stranden)
13.00 20 forskelligartede fly lander
14.00 Velkomsttale v/kendis
14.30 Meet and Greet – se flyene tæt på og tal med piloterne
16.00 Takeoff
16.30 Slut

Udstilling på stranden i tidsrummet 11-16.30 med alt fra droner til svævefly.

Vi kører i forholdsvis friskt tempo mod Blokhus, med en enkelt pause undervejs efter ca. 1 times kørsel. 
Vi kører fra Blokhus når flyene er lettet (ca. 16.30) og igen i et friskt tempo hjemover med et enkelt stop v/Års (tankning efter ca. 236 km). Er der nogle som skal tanke før, så gør vi bare det.

Jeg vil gerne understrege, at turens fokus er programmet i Blokhus, hvorfor vi allesammen følges hele vejen derop og hele vejen hjem igen. 

 

Rute til Garmin (gdb): 20180826 Blokhus

Rute i Google (kml):20180826 Blokhus

Rute til andre (gpx): 20180826 Blokhus

Hvem Deltager

7 personer deltager i Blokhus – Fly-in – OBS – NY SØNDAGSTUR!!!!!!

  • René
  • Joan
  • Thorkild
  • Vagn
  • Claus
  • Ernst
  • Poul Larsen

Detaljer

Dato:
søn, 26 aug, 2018
Tidspunkt:
11:00 - 17:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Circle K – Ikast
Vestergade 34
Ikast, 7430 Danmark

8 kommentarer til “Blokhus – Fly-in – OBS – NY SØNDAGSTUR!!!!!!”

Skriv en kommentar