Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Alrø.

søn, 6 okt, 2019. 11:00 - 17:00

Gratis

Flot flot efterårs vejr, høj sol, ingen vind og ingen regn, til gengæld heller ikke de høje temperaturer. Der var mødt 7 cykler og 8 personer op til start. Næsten hele turen gik ad de små veje der til tider blev til gedestier. Lidt en befrielse når der ind i mellem også var lidt bred god hovedvej, så der kunne slappes lidt af. Hastigheden blev sat så der dagens beskaffenhed omkring vejgreb ikke blev sat på prøve.
De der var sultne fik den slukket med lidt godt fra Fru K i Galten. En rigtig god cafeteria, der dog godt kunne lære lidt omkring hastighed. 
Ved sidste pause i Vrads, mødte vi helt tilfældigt Allan B og Søren P der også valgte det midtjydske til en tur i det flotte vejr. Herfra tog vi den lidt mere direkte vej til Ikast.

Tak til alle for god ro og orden.

Total distance: 216.84 km
Max elevation: 116 m
Average speed: 57.92 km/h
Total time: 04:46:12
Download

___________________________________________________________________________________________

Ikke de høje temperaturer, men smukt solskin og tørvejr har de lovet.

Turen der starter med en omvej nord om Silkeborg gennem det smukke midtjyske højland går til Alrø, en af østkystens perler. Vi håber at finde lidt spiseligt undervejs.

Turen er lidt over 200 km. Jeg håber selv at dukke op og føre kolonnen sikkert gennem dagen, men min ryg driller og lover ikke noget, så er der nok en anden der kan være førerhund.

Hilsen Preben

Her er ruten

2019-06-23 Alrø-gdb

2019-06-23 Alrø-gpx

Hvem Deltager

5 personer deltager i Alrø.

  • Preben Jensen
  • René Hinrich
  • Poul Larsen
  • Bjarne Fyhring
  • Poul kruse bro

Detaljer

Dato:
søn, 6 okt, 2019
Tidspunkt:
11:00 - 17:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Circle K – Ikast
Vestergade 34
Ikast, 7430 Danmark

Arrangør

MCIkast.dk
Telefon:
41402041
E-mail:
info@mcikast.dk

2 kommentarer til “Alrø.”

  1. Tak til El Prebsi for en fin tur til Alrø. Fine veje og god temperatur (hvis man er til den kølige side). Marianne og jeg stak af på hjemturen ved Skanderborg. Vi holdt frokostpause ved Rasses Skovpølser. Fint sted med dejlig varme på, man blev helt døsig i varmen. Efter frokosten satte vi kursen mod Ejer Baunehøj og den planlagte rute hjemover. Så tror jeg også, at sæsonen er slut for mig, for denne gang.

Skriv en kommentar