Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Tour de Vejle Fjord

søn, 28 jul, 2019. 11:00 - 18:00

Gratis

Okay – trods den meget dystre vejrudsigt med tordenbyger og en stor mængde nedbør var vi 6 på tur. Vi startede ud fra Ikast med udsigt til regn på turen, men var alligevel afklaret omkring, at vi ville tage det som det kom. Og heldigvis for det, for bortset fra nogle enkelte dryp omkring Rørbæk Sø, så kørte vi i fantastisk vejr hele dagen. Totalt fine veje, smuk natur og tilpas temperaturer (næsten på vej til at være i overkanten). Flotte snoede veje og op- og nedkørsler omkring Vejle Fjord satte virkeligt prikken over i´et. Vi holdt første pause i selve Vejle ved havnen og fortsatte herefter over Munkebjerg til havnen i Brejning. Her nød vi en god frokost på terrassen i lystbådehavnen. Derefter gik turen ad de små finurlige veje til ishuset ved Hvidbjerg. Et hurtigt pitstop i Juelsminde Lystbådehavn, hvor der som sædvanligt var godt besøgt. Herefter gik det den mere direkte vej hjemover mod Ikast. Da vi ikke havde medbragt badetøj (tak til meteorologerne) droppede vi Hampen Sø.
Super fed tur i godt selskab – Tak til alle som trodsede den dystre vejrudsigt 🙂

Total distance: 238.97 km
Max elevation: 111 m
Average speed: 55.81 km/h
Total time: 05:46:27
Download

__________________________________________________________________________________________
Vejrudsigten ser jo fantastisk ud, så derfor er denne søndagstur planlagt til at foregår bl.a. langs Vejle Fjord.
Vi begynder vores færd med afgang fra Circle K i Ikast kl. 11.00. Derfra kører vi mod Isenvand, Rørbæk sø, Vonge og Grejs mod første pause ved havnen i Vejle. 

Fra Vejle kører vi langs den sydlige kyststrækning over Munkebjerg til Brejning strand, hvor vi holder frokostpause. 

Efter frokosten fortsætter vi lige en tand længere mod øst, nemlig til Hvidbjerg hvor der er mulighed for at nyde en is. Vi vender derfra snuden i vestlig retning direkte mod Vejle, idet vi kører over Vejle Fjord broen (så har vi også set fjorden fra denne vinkel) til vi igen kører under broen og langs den nordlige kyststrækning mod Juelsminde. I Juelsminde Havn holder vi igen en pause, så dem der har lyst til mere at spise, en is, en kop kaffe eller lignende, så er der igen mulighed her.

Fra Juelsminde kører vi via Horsens mod Hampen sø, hvor vi holder en pause ved søbredden, så dem, som evt. har lyst til en dukkert efter en lang dag på cyklen, får mulighed for det (husk derfor badetøj).

Fra Hampen sø kører vi via Gludsted mod Isenvad hvor turen slutter ved kirken, og vi tager os tid til at sige pænt farvel til hinanden efter en god lang søndagstur på ca. 237 km med hjemkomst omkring kl. 18.00.

Rute til GPS.
Garmin (gdb): 20190728 SØN
GPX Format: 20190728 SØN

Hvem Deltager

5 personer deltager i Tour de Vejle Fjord

  • Rene
  • Kristian Kobberø
  • Kurt Flensborg
  • KJELD ANDERSEN
  • Poul Larsen

Detaljer

Dato:
søn, 28 jul, 2019
Tidspunkt:
11:00 - 18:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Circle K – Ikast
Vestergade 34
Ikast, 7430 Danmark

Arrangør

René
Telefon:
+45 51 44 61 68

5 kommentarer til “Tour de Vejle Fjord”

Skriv en kommentar