Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Jels Voldsted – Motorcykel og Veteranbil Træf

søn, 11 aug, 2019. 11:00 - 16:00

Gratis

Førerhunden havde netop trukket knallerten ud fra carporten, da det begyndte at regne. Nå – man kan vel altid søge ly på “puslepladsen” ved tankstationen mens man venter på de andre – hvis der ellers kommer nogen. Det gjorde der, de 7 tilmeldte mødte alle op og var klar til dagens tur. “Skide være med meteorologerne, de er alligevel overbetalte lystløgnere og ikke til at stole på, så det skal nok gå” (citat Poul K.).

Fra Ikast satte vi kursen via Brande mod Vorbasse krigshavn. Imidlertid fortsatte førerhunden forbi den stolte skude i havnen og direkte til parkeringspladsen foran kroen, som dog så noget lukket ud. Nå skide være med det, det var tid til en kort pause, så vi parkerede cyklerne.

Vi var kun lige hoppet af, da et af vinduerne fløj op og krofatter (Jonas) hang halv ud af vinduet “kroen har lukket”! –
“Men jeg kan da godt sætte en kande kaffe over hvis I har lyst”. Det tilbud takkede vi ja til, og satte os tilrette på terrassen, vejret var faktisk OK på dette tidspunkt, og bortset fra nogle enkelte dryp så skinnede solen. Lidt efter var der serveret kaffe og ikke nok med det, drømmekage og en kæmpe lagkage. NØJ – hvor var det bare en fantastisk oplevelse – fra det ene øjeblik med udsigt til en lukket kro – til det næste hvor vi med Jonas servicemindedhed nød kaffe og ikke én med hele to kager. Vorbasse Kro, det er sgu værd at køre efter. Efter et hyggeligt ophold og snak ikke kun med Jonas, men også hans forældre var det tid til at komme videre. Billigt sluppet for kaffe og kage (Tak til Jonas) fortsatte vi mod Jels Voldsted.

Ved Voldstedet var ikke vildt mange så vi havde en stor del af pladsen for os selv. Enkelte motorcykler og veteranbiler var da mødt op – og der var naturligvis pølser på grillen. 

Selv om kagerne stadig ligger tungt i maven, kan man da altid knibe en enkelt pølle ned – det lykkedes ihvertfald for Kjeld og René, selvom de andre så måbende til. Efter det, for nogle, overdådige måltid, kørte vi til Tørskind Grusgrav. Vejret var fint omend noget blæsende, så det gjaldt om at holde godt fast på cyklen så man ikke blæste af. Dette havde Kjeld og René dog ikke problemer med, grundet den øgede vægt (kage og pølser). Nå, men godt sat i sædet og bagfjedren spændt, kørte vi sidste stræk mod Ikast.

Super fed tur, tak til alle deltagerne for hyggeligt selskab. 

 

 

Total distance: 201.43 km
Max elevation: 122 m
Average speed: 61.58 km/h
Total time: 04:34:34
Download

____________________________________________________________________________________
Søndagsturen går mod Jels Voldsted hvor der er motorcykel og veteranbil træf. 
Afgang fra Circle K i Ikast kl. 11.00 og videre mod Brande til første pause ved krigshavnen i Vorbasse. Derfra kører vi mod Jels, hvor der formentlig er mulighed for at købe de lokale pølser og lidt at drikke. Vil du være sikker på et måltid på denne tur, så medbring selv forplejning.
Når vi har holdt en længere pause ved Jels, kører vi mod Tørskind Grusgrav hvor næste pause holdes. Efter kaffepausen og det obligatoriske kig på div. skulpturer kører vi mod Isenvad hvor turen slutter på parkeringspladsen ved kirken ca. kl 16.00 og 202 km senere.
Tempoet vil være moderat.

GPS fil til Garmin (gdb):20190811 SØN
GPX fil:20190811 SØN

Link til: Jels Voldsted hvor du kan læse mere om stedet.

Hvem Deltager

7 personer deltager i Jels Voldsted – Motorcykel og Veteranbil Træf

  • Rene Hinrich
  • Poul kruse bro
  • Henrik Jensen
  • Kurt Flensborg
  • Jimmy Eriksen
  • KJELD ANDERSEN
  • Flemming

Detaljer

Dato:
søn, 11 aug, 2019
Tidspunkt:
11:00 - 16:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Circle K – Ikast
Vestergade 34
Ikast, 7430 Danmark

Arrangør

René
Telefon:
+45 51 44 61 68

En kommentar til “Jels Voldsted – Motorcykel og Veteranbil Træf”

Skriv en kommentar