Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

 • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Søndagstur til Det Gamle Røgeri i Hanstholm Havn.

søn, 31 maj, 2020. 11:00 - 18:00

Gratis

Så fik vi indtaget et stjerneskud fra Det Gamle Røgeri på Kuttervej. Vejen dertil gik via Draget hvor Poul Kruse bød os indenfor i sommerhuset. Der blev serveret kaffe, øl og sodavand. Super dejligt sted og vi hyggede os. Tak til Hr og Fru Kruse for husly. Videre langs kysten mod Hanstholm og forventningens glæde. Desværre fik Jan en punktering og kunne ikke fortsætte, men bad os andre om at køre videre. Jan stødte vi iøvrigt på, på tilbagevejen fra Hanstholm og med lidt udbedring af skumlapningen med en “gummimand” kunne han forhåbentlig humpe hjemover. Nå men vi andre fik da vores stjerneskud m.m. ved røgeriet, som var særdeles godt besøgt. Vejret var jo fantastisk, så det var bare dejligt at sidde ude og indtage frokosten. Fra Hanstholm gik turen mod Vildsund til optankning og kaffepause. Det var iøvrigt på tanken, at vi mødte Jan. Videre derfra mod Haderup, hvor vi besluttede at køre hvert til sit efter en fin tur.

Total distance: 292.55 km
Max elevation: 91 m
Average speed: 65.62 km/h
Total time: 06:16:16
Download
___________________________________________

Så er det vist tid til at komme på besøg på Det Gamle Røgeri i Hanstholm for at indtage deres berømte stjerneskud. Turen går i første omgang til Herning hvor vi tager motorvejen til Holstebro. Derfra kører vi ad de mindre veje til Draget, hvor vi holder den første pause med udsigt til Limfjorden og Thyborøn. Efter pausen kører vi igen ad små veje til Hanstholm, hvor vi skal nyde et festmåltid og måske en bette øl.

Efter frokost kører vi forbi vindmølleparken, Thylejren og til Vildsund, hvor vi lige holder en kort pause, så de med mindre tank på cyklen kan få tanket til resten af turen (efter ca. 214 km). Videre derfra over Mors til Sallingsund, Vinderup til Haderup hvor vi holder sidste pause ved kirken, inden vi tager sidste stykke til Ikast, hvor vi ender på vigepladsen nær Favrholt (Ilskovvej).

Turen er på ialt: 324 km.

Forsamlingsforbuddet er desværre stadig gældende, hvorfor der umiddelbart ikke vil være mere end 10 pladser oprettet. Hvis de 10 tilgængelige pladser er optaget og du gerne vil med, så skriv dig på i kommentarfeltet under selve turen. Så samler jeg op på et evt. hold 2, med forskudt afgangstidspunkt.

Rute til Garmin i gdb format: 20200531 SØN
Rute i gpx format: 20200531 SØN

Hvem Deltager

10 personer deltager i Søndagstur til Det Gamle Røgeri i Hanstholm Havn.

 • Rene Hinrich
 • Jan Ivan Frandsen
 • jørgen
 • Preben Jensen
 • Marianne Pedersen
 • Joan
 • Kurt Flensborg
 • Hans Fyenbo
 • Ernst Hansen

Detaljer

Dato:
søn, 31 maj, 2020
Tidspunkt:
11:00 - 18:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
, ,

Arrangør

René
Telefon:
+45 51 44 61 68

Sted

Circle K – Ikast
Vestergade 34
Ikast, 7430 Danmark

20 kommentarer til “Søndagstur til Det Gamle Røgeri i Hanstholm Havn.”

 1. Tusinde tak for en super dejlig tur. Fantastisk selv, god mad og selv vejret kunne vi ikke klage over for en gang skyld 😀
  Sidst men ikke mindst tak for skænken hr og fru Kruse, skønt Sommerhus i har.

  Hvad skete der med de billeder du fik taget René?

Skriv en kommentar